carolinenågrakgmindre.blogg.se

Här kommer ni att få följa min vardag efter en GBP OP som förändrade mitt liv till det bättre. Lever med 2 "små" trollungar och en "lurvig" man som alla 3 ligger mig varmt och hjärtat!

Veckan som gått..

Kategori: Allmänt

I veckan har det varit en hel del jobb och snowboogieåkning..Barnen och gubben har åkt på en rejäl förkylning. I fredags blev vi bjudna på middag hemma hos mina föräldrar. Nova var nog gladast över middagsvalet..Tacos! Jag fick räkrulle istället vilket jag var glad över! Jag kan inte med att äta taco, det kommer upp innan det ens landat i magen. Igår blev det storhandling av mat så nu är det inte bara lampan som lyser i kyl och frys ;) Eftersom familjen är förkylda så var de inte speciellt sugna på mat fick det bli zuccini/tomatgratäng och en koktkorv till mig och kokt korv med bröd till barnen och tomatsoppa till gubben. Mig gör det i och för sig inget. Jag behöver inte ha lyxigare mat än så ;)
Måste ta bort ändarna både till mig och barnen..Haha!
 
Till lördagsgottis gjorde jag rawfoodbollar till mig :)
 
Imorse såg jag programmet om en liten kämpe från Trosa, lille Alek
Jag kunde inte hålla tårarna borta, vilken kämparglöd! Helt otroligt! Om ni har möjlighet att se detta kanske på playen så gör det!! Önskar att man hade kunskapen att träna mindre barn. Hade mer än gärna hjälpt denna lilla kille!
 
Apropå träning, nästa vecka kan jag sakta men säkert börja syrketräna igen. HOPPAS HOPPAS bara att det går bra! Ska försöka att inte träna för hårt! Det har ju gått 3 månader sedan jag styrketränade!
Och det märks ganska så tydligt :D Men snart kommer bulorna förhoppningsvis upp igen ;)
 
Ska försöka få med kidsen till skridskobanan idag för en liten åktur :) Tror ni de är på??
Skulle behöva städa, men vet ni vad?! Jag skiter i det..Haha!
 
Hoppas ni får en toppen söndag!
 
Kram på er!