carolinenågrakgmindre.blogg.se

Här kommer ni att få följa min vardag efter en GBP OP som förändrade mitt liv till det bättre. Lever med 2 "små" trollungar och en "lurvig" man som alla 3 ligger mig varmt och hjärtat!

Igår morse väcktes jag av en prickigkorv

Kategori: Allmänt

Nu har nästa barn åkt på vattkoppor. Igår när jag vaknade så var det en väldigt prickig unge som jag väcktes av.
Men idag ser det inte roligt ut stackare. Är täckt med koppor. 

Solen solen det är så härligt att va i solen, den värmer så..

Kategori: Familjeliv

Härligt att se solen! Men som sagt får vi njuta av den inifrån! Men idag ska jag försöka ta mig ut lite iaf, funderar på att "bädda" ned Neo i vagnen och gå en promenad! Än så länge är han feberfri! Men vi får väl vänta och se. Neo har spenderat natten bredvid mig. Han har sovit ganska så bra! Vaknade någon gång och ville ha vatten. Men det var det! 
 
Igår kväll till middagen serverades det ÄNTLIGEN fisk. Jag har varit sugen på det i flera dagar. Ingen i min kära familj är speciellt förtjust i fisk. Men igår fick dedt bli det. Mandelpotatis, fisk och till det serverades det äggsås och såklart dillsås då lillkillen inte får äta ägg. Färsk broccoli och rivna morötter. Bjöd upp svärmor som även hon älskar fisk! Tur att man kan bjuda någon som uppskattar maten ;)
Efter maten satte Nova sin famor i "arbete" dvs att måla i hennes målarbok :)
 
Neo somnade som en stock innan maten.
 
Idag blir det och bädda rent i min och gubbens säng. Och tvätta. Dammsuga av golven. Fylla diskmaskinen. Ja, alla dagliga hushållssysslor..
 
Hoppas ni får en bra tisdag!
 

Jag vet snart inte vart jag ska ta vägen?!?!?!??!

Kategori: Familjeliv

Ja men hörni! Här hemma är det sjuklingar IGEN! Ja, ni hörde rätt. Neo är sjuk. Han låter tjock i halsen men säger att det inte gör ont!
Jag börjar på allvar tycka att det här suger rejält! Och jag tänker inte vara hemma och vabba när jag ÄNTLIGEN är relativt frisk själv för att orka jobba! I helgen har jag jobbat, men jag har varit galet trött må jag säga! Igår på min rast somnade jag som en gris på soffan! Brukar inte hända! Sen har jag haft galet ont i ryggen! Men de är inte konstigt, inte jobbat eller tränat på lääääääänge! Och de hårda golven på jobbet gör ju inte saken bättre eller de tunga lyften m.m. Och då menar jag inte bara att man ska vända eller lyfta de äldre utan de är andra tunga uppgifter man har. Gå ned med tunga sopsäckar med 1 ton blöjor i, plocka upp varor, fylla på förrådet på avdelningen m.m. Men idag känns ryggen bättre.
 
Idag skiner solen, men jag/vi får njuta av den inifrån!
 
På lördag ska jag och kära Nina på Magnus Uggla! Kommer bli skit kul även fast vi båda inte har sådär JÄTTE mycket pengar eftersom vi båda varit risiga en längre tid :( Men nu hoppas vi på att det vänder och blir bättre!
 
Ha en bra Måndag!
 
 

Att se fram emot..

Kategori: Allmänt

Idag är det dags att jobba igen. Jobbar kväll ikväll och har en inskolning med mig igen. Sen är det bara att köra på tills på söndag klockan 20.00. Då jag hem! Och är ledig i 2 dgr! Börjar halv fem idag men har möte mellan ett och tre på jobbet. Och vad ska man göra sen i 1½ timme? Blir nog att jag åker till vagnhärad och lägger mig på soffan en stund och glor. :) Imorgon är sista penicillindagen! Hostan och lite förkylning kvar. Hoppas bara att det fortsätter och RÄTT håll! 
 
Nästa helg, de vill säga 2 mars ska jag och N gå på Magnus Uggla! Hoppas bara att vi är pigga nog att orka med? ;)
Helgen efter det blir det kalajsande hela helgen! Eftersom Nova blir hela 6 år! HERRELORD! Dagiskompisarna kommer på lördagen och släkten (som jag inte bjudit in än) på söndagen! Och helgen efter det fyller min karls kusin/gudbarn 22 år och Sara blir 26 år. Båda fyller den 17/3 :) Och sista helgen i mars blir min kusin/gudbarn 15 år! Sen är mars slut..Och så hoppas vi på att det är vårsol! :)
 
Vilket rörigt inlägg.. :o
Nää, nu måste jag slänga in ved i pannan och fjutta på..
Ha en bra helg!
 

Egoism

Kategori: Allmänt

Att vara egoistisk har aldrig tillhört min natur. Jag ger och ger och ger. Inte alltid i materiella ting men utan av mig själv. Men jag tycker om att kunna finnas till för mina nära och kära. Att lyssna och ge råd, så gott jag kan gör jag gärna. Jag däremot är inte den bästa på att öppna mig inför folk. Gör de för väldigt få personer. Och vad jag menar med att öppna mig är att riktigt gå in på vad jag verkligen varit med om genom livet. Jag har faktiskt blivit bättre på och säga om jag inte mår bra! För det var något jag var dålig på förr, sa att jag mådde bra fast jag inte gjorde det.
Nej, de är sant! Och ingen kan känna det heller om man inte delar sina sorger med någon. Jag menar inte att man måste dela den med alla. Men med någon. Och jag har berättat det för 1 person i min närhet. Då vi har ganska lika erfarenheter. Jag har bara känt denna person i ca 2 år. Men det kändes/känns så skönt och äntligen ha delat med mig av vad jag varit med om! Man mår bättre om någon bara någon vet. Jag har blivit mer öppen om en sak. Men det tänker jag inte ta upp här! Mest för att man gått och skyddat och varit "medberoende" men nu är det slut på det!
 
Att vara egoistisk och bara tänka på sig själv kan vara bra också, men det beror på helt hur ego man är! Och i vilka sammanhang. När det påverkar andra personer i ens liv så måste man börja tänka! Jag skulle aldrig vara så egoistisk så att det påverkar mina barn på något sätt! Barnen går i första hand, sen jag egentligen..Men jag ställer inte mig själv i andra hand heller..Utan det är barnen, min karl, mina nära och kära, jobbet och sen kommer jag på femte plats. Många kan tycka att det inte är bra att sätta sig själv så långt ned på "listan". Men för mig faller det sig ganska naturligt!
Tack för mig!
Dags och fixa håret..Ska visst jobba idag! Yehaa! Känns skönt! Känner mig relativt pigg faktiskt *peppar peppar ta i trä* 
 
Kram på er!
 

Sccch....

Kategori: Allmänt

Vågar knappt ta orden i min mun inte heller skriva ned det här på bloggen...
Men...Tro det eller ej, känns det faktiskt som att det håller på och vänder! Denna förbannade 5 veckors förkylning känns som att den håller på och försvinna! Penicillinet gör verkan. Visst jag är lite småsnorig och huvudet värker lite på morgonen. Men jag har blivit bra stel i nacken av att bara vara stilla. Jag hoppas hoppas att detta kommer förvinna helt! Vore helt underbart!
Imorgon kväll ska jag prova och jobba. Känns awesome!
 
Natten till igår var en riktig mardröm. Sov MAX 2 timmar! Jag hostade hostade hostade, hur jag än satt, stod, låg! Mitt i natten satt jag och drack te ett antal ggr! Jag trodde att jag skulle bli totalt GAAALEN! Men igår morse lämnade jag barnen på dagis och jag kunde åka hem och vila på doktorns order! Jag hade tänkt att jag skulle jobbat igår kväll och ikväll. Men jag fick lov att lyssna lite grann på doktorn och vila upp mig ordentligt eftersom jag annars aldrig kommer bli frisk...Eller det klart jag kommer bli frisk, men det skulle ta lååång tid sa hon eftersom jag redan gått i 5 v, och barnen har varit sjuka så har jag inte kunnat sätta mig själv i första hand och verkligen vila och bli frisk! Och det gör man aldrig som småbarnsförälder. Eller det finns dem föräldrar som sätter sig i första hand, men de är väldigt sällsynt! Jag har ju fått lov att ta mig i kragen när jag själv har varit risig för att ge barnen mat, dryck m.m. Men igår låg jag där jag och sov en bra stund..Idag blir det samma sak, lämna barnen på dagis och åka hem och vila. Jag ska inte lyfta ett finger trots att jag känner mig lite bättre. Jag ska inte göra det misstaget jag gjort innan att flänga runt och städa, plocka, tvätta, rensa m.m. jag erkänner att jag har jäkligt svårt att ligga/sitta still! Jag är inte den som gillar att ligga/sitta stilla..Jag vill göra saker! Visst har man perioder det är mysigt att ligga/sitta stilla, men efter ett tag börjar det krypa i mig! OM det inte mot förmodan varit så att jag flängt runt och tränat och så innan, då kan jag sitta stilla. (tror jag) ;)
 
Snön faller ned igen...
Det hade ju börjat töa bort...Hmm!
Jaja, nu ska jag inte tjura över det! Det är ju faktiskt bara februari (vintermånad) än!
 
Ha en bra dag!
Och sköt om er!

Hur faan gör ni?

Kategori: Allmänt

Ja, de är frågan idag?
Hur faan gör ni för att bli friska?
Jag har testat ALLT!
Jag äter t.o.m penicillin nu, är inne på tredje dagen..
Och jag tycker bara hostan och snorandet har blivit värre..
Jag kommer få tampas med det här lång tid framöver känns det som..
Hoppet är det sista som lämnar en?
No shit Sherlock!
 
 
Och sömnen, hur gör ni, som kan sova halv dagarna?
Jag somnade sent för och vara jag, halv tolv igår..
Inte fasen kan jag sova längre för det!
Neej, jag vaknar kl 6 VARJE morgon, första gången! Men jag lyckas somna om och vaknar igen kl 7!
Nehej göra välling till sonen..
Sen ska jag försöka OBS! FÖRSÖKA sova lite till..
Har ätit min frukost och tagit mina mediciner..
Ha en mysig söndag!

Hur faan gör ni?

Kategori: Allmänt

Ja, de är frågan idag?
Hur faan gör ni för att bli friska?
Jag har testat ALLT!
Jag äter t.o.m penicillin nu, är inne på tredje dagen..
Och jag tycker bara hostan och snorandet har blivit värre..
Jag kommer få tampas med det här lång tid framöver känns det som..
Hoppet är det sista som lämnar en?
No shit Sherlock!
 
 
Och sömnen, hur gör ni, som kan sova halv dagarna?
Jag somnade sent för och vara jag, halv tolv igår..
Inte fasen kan jag sova längre för det!
Neej, jag vaknar kl 6 VARJE morgon, första gången! Men jag lyckas somna om och vaknar igen kl 7!
Nehej göra välling till sonen..
Sen ska jag försöka OBS! FÖRSÖKA sova lite till..
Har ätit min frukost och tagit mina mediciner..
Ha en mysig söndag!

Mammas knas unge

Kategori: Allmänt

Älskade knasiga unge. Kommer med jalingarna på skallen..

MMS Från En Kollega..

Kategori: Allmänt

Igår kväll fick jag ett mms från min underbara kollega Nina..
Haha..Tack! ;)
Men det är ju DU ;-* Skrev hon..
 
Kanske håret stämmer överens men inte riktigt den kroppen.. ;D
 
 

Träning

Kategori: Vikt/Hälsa

Är en del av mitt liv nu för tiden. Och jag blir riktigt deppig när jag inte kan träna. Mitt psyke spelar mig ett spratt utan träning. Nu vill jag bara blir frisk och sätta fart med träningen!
Men just nu är det bara vila vila vila..Känns som vila är mitt andra namn...

Hoppsan!

Kategori: Allmänt

Resultatet efter läkarbesöket blev penicillin i 9 dagar!
Bihåleinflammation och början till öroninflammation i vänster öra..
Hoppsan Hejsan!
Så var läkarens råd att sjukskriva mig nästan vecka från jobbet! FÖR ATT VIIIILA så hytte hon med fingret. Eftersom jag troligtvis gått med bihåleinflammationen länge och inte tänkt på mig själv alls eftersom barnen också varit sjuka. Lämna barnen på dagis så åker du hem och vilar.
Är hon galen tänkte jag!?! Jag har varit hemma tillräckligt från jobbet känns det som. Jag har bytt och krånglat med tider nästa vecka iom att Novas koppor inte riktigt torkat än. Och jag ska slippa ta vab. Hon såg nog på mig vad jag tänkte och sa. Du gör ju självklart som du vill, men det blir en mer långdragen process om du inte vilar. Hmm! Nu har jag ångest över det, men känner jag mig själv rätt så är jag på jobbet igen på måndag kväll..Det är ju min tredje penicillin dag då.
Så det blir väl liggläge nu de här dagarna..
 
Har iaf nu fått i mig mina mediciner..Penicillin, b-vitaminer och mitt val kvinna..Och dessutom ätit min sedvanliga havregrynsgröt. :)
 
Tänk att jag vaknar samma tid varje morgon!!
Undra vad de betyder? ;)

Eloge

Kategori: Allmänt

Jag tog mig äntligen i kragen och ringde till vårdcentralen för att få en tid och kolla upp bihålorna, huvudvärken, hostan m.m. Nu har jag använt nässpray länge och det är inte bra! Jag har ju varit beroende av nässpray en gång i tiden. Karln fick köpa 2 "flaskor" i v när det var som värst. :S Men jag lyckades bli av med det dumma beroendet. Så jag använder ju helst inte nässpray, men vad gör man inte när bihålorna spränger!?
 
Jag är inte direkt förtjust i att gå till doktorn. Har inga problem med att ta prover m.m. men jag har liksom ingen som helst tillit till doktorer och tycker inte om att peta i mig mediciner. Men efter tjat så måste jag kolla upp skiten. Igår sa även min mamma till mig att jag nu måste kolla upp detta. Eftersom Neo och karln min går på penicillin. Igår svek min röst mig! Hade svårt att få fram ljud. Idag låter det lite bättre men jag har ont i bröstkorgen. Jag tror själv att det inte blir mycket av detta besök. Tror att det bara är att härda ut skiten tills det ger med sig.Det vill säga till våren eller nåt sånt :D
 
Annars blir det faktiskt inte mycket gjort idag. Skulle försöka att orka städa av här hemma igen. Inte för att det är smutsigt. Men rörigt! Och en sväng med snabeldraken är ju aldrig fel! 
 
Nehej jag måste väl ta mig ned till vedpannan? Annars så blire kallt för oss här hemma...*pjuh*
 
Ikväll är det fredagsmys till Gladiatorerna, vad ska man hitta på till middag?
Kycklingspett, tzatziki och bulgur kanske? Jaja, återstår att se..
 
Kram på er!
 

Asociala..

Kategori: Allmänt

Jag har Sandra på besök..Hon är som vanligt gullig och ställer upp och handlar åt mig när jag inte kan komma utanför dörren..Vi är väldigt sociala med varandra ;) Sitter vid varsin data och skriver, hon på fejjan och jag på bloggen..
Barnen är relativt pigga, de dansar loss till Mora Träsk :) 
 
Imorse satte jag fart och färgade mitt hår till slut..
La även en mask i fejset
Jag saknar träningen, känner av halsen igen. Har inte ont men känns raspigt och som att jag ska bli hes. Men vi får väl se vart det leder! 
 
Igår satt jag och tittade på gamla foton innan jobbet..
Det här fotot är från min och min karls förlovningsdag.
Det är 9 år sedan vi förlovade oss.
 
Idag är det alltså Alla Hjärtans Dag! 
Får se om jag blir överraskad eller inte? 
Vad tror ni?
 
Ha en underbar Alla Hjärtans Dag!
 
Kram på er!

Jag visste de...

Kategori: Familjeliv

Precis som jag skrev i det förra inlägget..Det var öroninflammation! Så nu har lillkillen fått penicillin kåvepenin i fem dgr 3*3 i 3 dgr och 3*2 i 2 dgr!
 
Sen håller vi tummarna för att han ska hålla sig frisk! Sen är det bara Nova som ska tillfriskna från vattkopporna, och dessutom hoppas vi på att Neo redan har haft vattkoppor!
 
Jag vill bara att vi ska vara friska nu och jag ska kunna jobba, träna och umgås med familjen utanför husets 4 väggar! Snälla!?

Galet trött mamma...

Kategori: Familjeliv

Natten har inte direkt varit den roligaste om jag måste erkänna, max 2 timmar sömn..
Neo har varit hysteriskt ledsen pga av värk i örat. Så imorse tidigt ringde jag vårdcentralen. Och fick en tid 10.15. Jag misstänker att lille herrn har öroninflammtion. :/ 
 
På Nova poppar det upp fler koppor..
 
Efter doktors besöket blir det nog att BARA vara..Jag har huvudvärk! Men hoppas på att det släpper! Nu måste jag tända upp i vedpannan..Vi vill ju inte frysa på detta elände också!
*suckar*

När det inte blir som man har planerat..

Kategori: Familjeliv

Imorse lämnade jag barnen på dagis som vanligt. Åkte och solade en sväng och sedan åkte jag faktiskt och tränade. Löpning + axlar/bröst..Sedan bastade jag på badhuset. Jag och svärmor åkte och käkade på grekiska kolgrillen väl där får jag ett samtal. Det var fröken T som ringde. Säg inte att det är magsjuka nu sa jag. Men det var det inte. Nova har fått vattkoppor! Yey! Ännu fler vabdagar..
Förstår varför februari kallas vabruari...
*suck*

Wow!

Kategori: Allmänt

Detta underbara snorande fortsätter..
Ungarna fortsätter dem med, hostandet för deras del fortsätter också..
 
Igår morse vaknade jag strax efter halv åtta!?! Haha! Sovmorgon för min del! :D Men jag blev stressad, slängde i mig min gröt och slängde på mig några plagg för att åka och sola. Sandra skulle plocka upp mig 8.00. Efter solning blev det smoothie och kaffe. Sen vidare mot netonnet. Jag har varit tvungen att köpa mig en ny telefon eftersom min helt plötligt stängde av sig, mitt i ett samtal, mitt i ett sms skrivande eller alternativt när jag skulle ta kort. Så nu lur fick det bli!
 
Underbara Sandra hjälpte mig att få igång luren.. :) Jag har INTE tålamod med att hålla på med telefon, försöka få med alla nummer m.m. Sen är jag inte så speciellt teknisk men de beror nog mestadels på att jag inte är ett dugg intresserad! ;P
 
Idag är det kvällsjobb som gäller med bäste Malin. Har kortkväll och det känns rätt så skönt måste jag erkänna då vädret heller inte är det bästa. Sägs att det ska bli snöstorm? Och magsjukan fortsätter på jobbet..Yieppekajejj! Men innan jobbet blir det nog sola och åka och sätta mig i bastun hos morsan och farsan. Kanske kan mota ut den här basiluskan som sitter i min näsa!? Jag vill ju TRÄÄÄÄNA!
 
Nehej dags och väcka Nova och sedan klä på mina älskade trollungar!
Ha en underbar måndag!

Ta hand om mig själv..

Kategori: Familjeliv

Idag har jag tagit tag i mina ögonbryn..Buskiga, bleka till formade och mörka..
I väntan på att torka av färgen..
 
Imorgon tar jag tag i håret..Då ska det färgas igen.. ;)
 
 

Goooomorgon...

Kategori: Familjeliv

Jag snorar och småhostar än...
MEN...
Jag är upp på benen och har jobbat både torsdag och fredag...
Torsdag innan jobbet så var det dags för ett frisörbesök...Sköönt! Och faktiskt var det skönt att komma tillbaka och jobba trots att jag innan jobbet fick jag ett hääärligt telefonsamtal av min käre kollega, som talade om att det går magsjuka på min avdelning och att vi är isolerade från de övriga i huset...YEY! :/ Men jag har haft turen att slippa gå in till de som har varit/är sjuka! Men det blir lite skört på kvällskvisten..1 som blir fast med de sjuka som då var 2 och jag på resten..5-6 st..+ all mathantering och mediciner och allt rent jobb så att säga..Nu har jag ont i ryggen, tungt att jobba själv där man egentligen ska vara 2 personal..Men what the f*ck..Jag ska vara glad! Jag slapp ta de som är sjuka! Jag har ingen lust att insjukna i magsjuka efter denna influensa, nu räcker det med sjukdomar tycker jag! Haha, trodde jag ja, Neo hann bara spendera torsdagen på dagis så var det dags igen, feber och hostan värre än vanligt! Så igår fick mannen i huset vabba. Men Nova fick jag med mig till dagis.
Men på torsdagkvällen när det var dags att åka hem var det ju inte direkt roligt att åka hem! Fy faan vilket snökaos det var! Storm och snöflingor stora som golfbollar. Vet inte hur många ggr jag tänkte att jag stannar här mitt på vägen och sover i bilen. Haha! Jag kunde inte ha helljuset på för då såg jag inte ett smack! Men jag kan lova att jag såg inte speciellt mycket ändå :o Jag fick köra i 30 på en vägen från vhd. Det tog 30 min från vhd till gnesta som annars tar max 10 min! Man fick gissa var vägen gick. :D Men men jag kom fram helskinnad ;) Jag gillar vintern! Men inte när det är snöstorm..Sol och 10 minus..Det skulle vara perfekt och när det väl ska smälta bort så kan det göra det med en ggn..Haha!
 
I onsdags eftermiddag spenderade vi timmar med Camilla och hennes små trollungar! Det var såå mysigt! Jag bjöd på lunch, hade gjort egna havrebollar till fika. Vi snackade i timmar om tråkiga och roliga saker! :) Tack för en supermysig eftermiddag!
 
Igår kväll när jag kom hem satte vi fart med en gång med kvällsmaten. Nova hade fått önska mat och det blev tacos. Jag äter ju helst inte köttfärs så jag gjorde kycklingfajitas till mig. :)
Efter tacomyset så la vi oss hela högen i vår säng och mös i väntan på Gladiatorerna. :)
Men när det väl började så hade Neo hostat, hostat, hostat och hostat..Jag sa till mannen att han kommer snart kräkas av att han hostar så dant! De var liksom inget stopp på hostandet! Neo gick in på lilla toaletten och mycket riktigt ropar han på sin pappa. KRÄK på hela golvet, slemkräk med fredagsgottis i..Yammi! Och när mannen ska hjälpa honom så får han en rejäl kräkdusch i facet! Uäck! De fick hoppa in i duschen..Och jag fick lyckans lott och torka spya överallt..På toan, väggar, hela golvet var täckt..Usch! Men jag får vara glad, jag slapp spyan i ansiktet! Då hade jag faktiskt kräkts själv tror jag..
 
På måndag ska jag träffa en PT. Ska fnula lite på vad jag vill ha ut av min träning! :D
 
Hoppas ni får en toppen helg! Det ska snöa hela helgen...
Jag är glad att jag inte jobba, snökaos och magsjuka...Inget för mig :P

Såld

Kategori: Allmänt

Äntligen fick jag ett samtal..
Någon som ville komma och titta på bilbarnsstolen och troligtvis köpa den! De åkte enda från Södertälje för att komma och titta. Men de tog den utan att ens diskutera! Jag förstår det! För det var ju absolut inget fel på den! Inga fläckar och inte ett dugg sliten. Och inte krockad såklart! Kändes dock inte så trevligt att ta emot dem när man är såhär förkyld. Men men, mellan hostningarna och så fick jag fram lite information. :) Så nu var den såld! Nu är det bara resterande saker som ska bli sålda också..Håller tummarna!

Snööööö...

Kategori: Allmänt

Snön yr ned från skyn..Jag vill inte ha mer snö! :) Men det vet ni ju redan. Nu har iaf febern hållt sig borta, men jag har fortfarande huvudvärk, ont i bihålorna, förkylning och hosta..Hostan har blivit bättre iaf så det är skönt! Barnen hostar och snorar...Men är pigga vissa stunder..
 
Igår petade jag i mig 2 alvedon och 1 ipren för att ta tag i kaoset här hemma..Hemmet städar ju inte sig själv och tvätten tvättar inte sig själv..Så det var bara att släpa sig upp ur sängen och greppa tag i dammtrasan och damma bort dammbävrarna som lyckats ockupera hela huset! Damma, plocka, ta en dans med snabeldraken, kasta in tvätt i maskinen för att vi ska slippa gå med rumpan bar..Svabba av golvet! Svetten lacka och när tabletterna gjort sitt, så var jag helt väck kan jag lova..Jag låg i sängen som en zombie..Hua!
När posten anlände igår fick jag lite smått panik..
Nu är det dags och välja vart tösen ska gå i förskoleklass, ett enkelt val så det var inte det som gjorde att jag fick panik! MEN, var tog den där lilla bebisen vägen som jag satt och ammade i fåtöljen, sjöng "vem kan segla" och "trollmorsvaggvisa" för? Tösen fyller 6 år om ca 1 månad! Jag hinner inte med..Hon är inne i någon härlig trots, hon beter sig som en liten tonåring..suck, pust och stön till allt, attityd som heter duga..men det går inte med mamsen inte ;) Sjuk eller ej, man måste vara hård men rättvis! Men jag älskar mina ungar mer än allt annat på denna jord även fast de kan driva mig till vansinne ibland! Men konstigt nog så blev mitt tålamod mycket bättre sen jag fick barn! Jag trodde jag skulle vara den där gapiga, skrikiga morsan som är hysteriskt galen när barnen inte gör som man säger. Men icke, jag håller mig i skinnet och gör det än! Det hjälper inte att skrika för de lyssnar inte iallafall på någon som skriker för full hals. :D Visst det händer att jag höjer rösten sisådär 1 ggn i halvåret, men då håller båda barnen för öronen, för de avskyr när någon höjer rösten! De är inte vana vid de :)
 
Nehej idag ska jag inte göra något alls hade jag tänkt..
Ha en bra dag i det trista vädret!
Kram på er!

Igår 3/2-2013

Kategori: Allmänt

Igår var det ingen vanlig dag för då var det svämors och min kusins dag!
Min kusin fyllde 30 år igår! Hoppas han hade en TOPPEN födelsedag! Skickade ett sms, han hade legat bakis hela dagen, haha!
Jag börjar nog sakta men säkert ta mig tillbaka till vardagen, vågar knappt säga det..MEN jag är fortfarande dunderförkyld har bultande bihålor och hosta, men ingen feber tack och lov! Barnen är dunderförkylda och hostiga! Igår var jag tvungen att bädda rent i Novas säng då hon hade hostat så mkt att hon hade kräkts i sängen. Och jag lakanet åkte faktiskt rakt ned i soporna! Hua! Håller tummarna att det inte är nå kräk i sängen när hon vaknar..Hon sover än lillskruttan..
Vi är inte på topp om man säger så...
Hoppas ni andra mår bra!

VARNING!! Känsliga läsare bör ej läsa detta...

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag vara groteskt ärlig när det gäller denna förbannade förkylning! Jag hade hellre sett mig själv frisk och varit på jobbet nu!
 
Första dagen av denna härliga sjukdom så rinner snoret längs kinderna fast du torkat näsan för en halv sekund sen..Man kan knappt snyta ut det för det är så blaskigt! Man har lust att trycka upp 1 tampong i vardera näsborre.
 
Efter någon dag tjocknar snoret och du kan snyta ut flera liter äckligt snor som är fullt med basilusker som barnen kallar det. När man snytit sönder näsan så blandas snoret med blod. Blodet stelnar i näsan och du kan fräsa ut stenhårdna blodklumpar. Fy faan vad äcklig tänker ni nu! Ja, det är faan äckligt och så jävla sant! Men man har inte mycket lust att fräsa ut snor för det spränger i bihålorna!
 
Och så kommer vi till den här underbara hostan, första dagen är det en såkallad rethosta..Sen blir den värre och värre! Man kan hosta upp härliga, trevliga klumpar..Och det gör förbannat ont i bröstet när man hostar. Det positiva med hostan är att man iallafall tränar magmusklerna, om man nu måste se något positivt med detta.
 
Och på detta konstant huvudvärk, ledvärk och inte minst en tjurig kärring som fryser till och från..
Jag veeeet, jag låter som en gubbe som är förkyld och jag känner mig så också..VARFÖR?
Jooo, för jag vill kunna jobba och TRÄNA och orka vara med min familj!
Så tillåt mig att gnälla..
Tur att jag inte är sjuk speciellt ofta..
Snart...Snart lovar jag att inte komma med trista, gnälliga och bittra inlägg..
(bjuder på en bild som min kära familj tagit på mig)
(har inga problem med att bjuda på fula bilder på mig ;P )
 
Love Life ;)

1 februari 2013

Kategori: Familjeliv

Snorandet, hostandet, huvudvärken och ledvärken fortsätter även febern hoppar upp och ned som en jojo..Och nu har jag även fått det där underbara trycket över bihålorna som jag alltid får! Jag är riktigt bitter när jag är sjuk..
 
Nätterna är värst, påsarna under ögonen har snart förvandlats till svarta sopsäckar, just för tillfället nöjer sig påsarna med att vara ica kassar..
Jag vaknar 2-4 ggr per natt av hosta, kan knappt andas..Inatt fick jag kliva upp och ta extra astmamedicin då det var riktigt tungt med andningen..Som vanligt när jag blir förkyld!
 
*gnäll gnäll gnäll*
Ja, jag vet ingen kul läsning här direkt..
Kram från BF!