carolinenågrakgmindre.blogg.se

Här kommer ni att få följa min vardag efter en GBP OP som förändrade mitt liv till det bättre. Lever med 2 "små" trollungar och en "lurvig" man som alla 3 ligger mig varmt och hjärtat!

Har inte haft tid...

Kategori: Allmänt

Nej, jag har helt enkelt inte haft tiden att uppdatera..Har varit helt slut på kvällarna när man kommer hem från jobbet. Har ju som jag tidigare skrivit börjat på en ny avdelning. Och man blir tröttare i skallen då man inte riktigt kommit in i hur de boende vill ha det. Förra veckan fick jag hastigt och lustig ett brev från st.görans sjukhus och var tvungen att ta akut semester. Så för en vecka sedan var jag på besök där och träffade en urtrevlig läkare! Fick även operationstid så nästa vecka blir det av! :) Som jag längtat!
 
Jag har ju varit förkyld ett tag och fick ett psykbryt här hemma och rev som sagt ned tapeten. Jag har i veckan målat väggarna klart och fönsterfodren. Nu är det bara takfodren kvar. Golvlisterna ska vi ju byta ut så de skippar jag att måla. Jag saknar träningen OTROLIGT mycket! Jag börjar få ångest över de..
Jag vet ju att efter operation blir det ingen träning på lääääänge!
 
Nu i veckan blev jag hela 30 år!
Jag hade ju som sagt inte önskat på mig något speciellt. Av svärmor och svärfar fick jag rock of sweden örhängen, nagelkit med nagellack.
Av min karl fick jag rock by sweden halsband
och ett underställ som jag sagt tänkt att jag skulle köpa själv.Sedan fick jag en överraskning på posten av mina kusiner, moster och hennes man.
Ett litet kit med hudkräm m.m.
 
Igår var jag hemma med Neo som är krasslig. Jag passade på att storstäda och ta hand om mig själv, ansiktsmask, färginpackning m.m.
 
Idag har jag varit till autoexperten och bytt däck på min bil. Sedan handlade vi födelsedagspresent till min mamma och även en julklapp men till vem säger jag inte eftersom jag inte vet om den personen läser min blogg :D
 
Vi ska hämta Nova vid tvåtiden och då åker vi sedan till vagnärad hem till mina föräldrar. Ska fira mig och mamma idag. :)
 
Imorgon bitti åker vi i ottan till Ullared. Jag åker med mina föräldrar och min bror. Jag ska handla färdigt alla julklappar då jag inte vet hur mitt tillstånd kommer att vara de närmsta veckorna..Men det ska bli skönt och ha allt klart! :) Hoppas bara att jag hittar det jag ska ha..
 
Nehej nu ska min lilla loppa ha datan. Han ska spela Lego spel..
 
Ha en underbar helg!
 
Kram på er!

1 v på nya avdelningen..

Kategori: Allmänt

Jag var ledig måndag, tisdag denna veckan..Jag fick ett infall här hemma och började riva ned tapeten i vardagsrummet! Jag kan för mitt liv inte förstå hur vi någonsin kunde valt den äckliga tapeten! Men det är ju 10 år sedan vi tapetserade vardagsrummet. Men nu är tapeten riven och jag har målat fönsterfodren vita från träfärgat och det blev direkt mycket fräschare!
Här är tapeten jag vill ha på ena väggen då resten ska vara vitt..MEN, gubben gillar den inte vilket jag förstod när jag hittade den, så det återstår att se vem som får rätt ;P
 
I onsdags var det första arbetsdagen på nya avdelningen och jag kände mig ganska vilse. Och när jag kom hem var jag totalt slut i skallen! Jag somnade 18.45 och sov till 5.30. Helt väck!
Torsdagen gick bättre men jag kände mig fortfarande lite bortkommen.
 
Jag fick ta en akut semesterdag i fredags då jag fick en tid till st.göranssjukhus. Så där var jag i fredags och jag fick en operationstid om 2 veckor! Hinner jag bli av med denna förbannade förkylning!?!?!?!!! Annars blir op.tiden inställd och framflyttad! :S
På kvällen träffades vi arbetskamrater på Statt och firade lite..
Jag blev firad av mina arbetskamrater..
Fick detta fina halsband!
TACK!
 
Igår var jag och min familj till min mosters stuga och firade min kusin och hans plastpappa i efterskott. Riktigt trevlig kväll, var hemma skapligt medan de andra fortsatte att fira! Jag fick present av min moster och hennes familj.
En massa smått och gott! :)
 
Nehej nu ska jag lägga mig på sängen en stund och kurera mig!
 
Ha en bra söndag!
 
KRAM KRAM
 

Lite allt möjligt..

Kategori: Allmänt

Jag är fortfarande väldigt förkyld..Det sitter väl i till våren 2014? :o Jag har bihåleinflammation och äter rinexin för att det ska underlätta. Och det har det verkligen gjort! När det var som värst ville jag bara kuta in i väggen så hårt det gick! Så det har inte blivit någon träning alls på ett tag och det är det som är det jobbigaste med att vara förkyld! Men men det går väl över?!?! Även fast det känns som det är väldigt långdraget och att man aldrig ska bli av med skiten!
 
I helgen var det min sista jobbhelg med käraste Nina, hon och jag jobbade vår sista helg på "vår" avdelning. F.r.o.m denna vecka börjar vi på en ny avdelning och det kännas kul! Jag har beställt nya arbetsskor och dem damp ned i postlådan igår! :)
 
Det damp ned ett annat brev i lådan också! Ingen är gladare än jag!
På fredags är det dags för nybesök på st.görans sjukhus. Eftersom ks skickade mina journaler till de sjukhuset eftersom deras prio ligger på de som är mer akuta av plastikkirurgi.
 
För några veckor sedan provade Kristin Kaspersens rawfoodbollar. De kan jag varmt rekommendera! De var riktigt goda!
 
Nu vill barnet ha datorn, han ska visst spela Lego spel?
 
På fredag blir det AW med arbetskamraterna!
 
Ha de gott!
 
Kram på er!

Det dåliga samvetet...

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit hemma i 2 dgr från arbetet..Har gått och dragit på mig en redig förkylning! Natten mellan tisdag och onsdag hade jag feber, mardrömmar och värk i hela kroppen! Halsen värkte så jäkla mycket så jag knappt ville svälja. Men nu är halsontet borta och jag är kronförkyld istället och nu har hostan kommit som ett brev på posten. Igår var jag till apoteket och köpte nässpray som ska lindra värk i bihålorna och jag känner redan en skillnad! Skönt! Men jag har svårt att bara vara sjuk från jobbet. Jag får dåligt samvete gentemot mina arbetskompisar. Jag känner att man sätter dem på pottkanten och att det får slita röven av sig för att jag inte behagar att komma när man är risig. Men som chefen sa så kan man ju inte rå för att man blir sjuk, men de hjälps inte. Har man hög arbetsmoral så har man. 
 
I lördags så var jag och tränade i Trosa med Sofija. Hon visade mig utegymmet. Även fast jag är från krokarna visste jaginte vart de hade byggt upp ett utegym. :D Det gick skapligt men vi kunde kört hårdare ;) Men eftersom det var första gången så blev det mest att hon visade. Men det var trevligt! Efteråt åkte familjen och storhandlade mat. Kvällen blev relativt lugn.
 
I söndags morse sprang jag en runda på 8,2 km
sedan var det bara och peta i sig något att äta innan det var dags för ett intense (crossfit) pass, lämnade av barnen hos deras morfar innan jag drog vidare. Det gick skapligt! Men var tvungen att avbryta efter 3 rundor eftersom jag kände av min axel för mycket vid armhävningar och kettlebellssvingarna. Men jag fixade 3 rundor på ca 7 min och det känns bra. Sedan åkte jag hem till mina föräldrar, det hade gått bra för morfar och ha barnen och mormor hade kommit hem också efter storhandling. Barnen var superglada över att de hade kommit hem från Kreta efter 2 veckor.
 
I måndags så tränade jag och Sofija på gymmet i Trosa. Jag kände mig pigg och allt gick superbra! Kände inte av axeln alls trots att jag körde armar/axlar/bröst. Sedan var det dags för kvällsjobb.
 
På tisdags morgonen vaknade jag upp med halsont och lite småsnorig..Men jag petade i mig värktabletter och körde på. Kände mig inte direkt alert och pigg som jag annars brukar göra. Kände mig lat och trött på jobbet. När jag kom hem somnade jag som en gris i sängen. 
 
Onsdag och Torsdag har jag bara legat i sängen mestadels. Skjutsat barnen till dagis och skola. Men sedan har man legat som en dö sill i sängen.
 
Idag är det ÄNTLIGEN fredag och helgen är på ingång! Imorgon ska Nova klippa sig. Jag behöver verkligen klippa mig jag med och färga håret! Men det får jag ta en annan dag!
 
Helgen i övrigt kommer att vara lugn och skön för min del..Ska kurera mig så jag orkar med att jobba nästa vecka!
 
Ha en underbar helg!
 
Kram på er!