carolinenågrakgmindre.blogg.se

Här kommer ni att få följa min vardag efter en GBP OP som förändrade mitt liv till det bättre. Lever med 2 "små" trollungar och en "lurvig" man som alla 3 ligger mig varmt och hjärtat!

30/7

Kategori: Allmänt

10 år..
2003..
Herreguuh! Tänk att det redan har gått 10 år sedan vi blev tillsammans! Tiden har gått rasande fort!
 Detta kort är taget igår för 9 år sedan..Vår förlovningsdag! :)
 
Morgonen startade med gympass. Jag var där kvart i sex på morgonen! :)
 
30 min pw motlut 5-8 + 30 min intervall 3-8 motlut hastighet 7-12,5.
Sedan blev det ben/rumpa/mage. :)
Lite svettigt :D
Men jäklar vilket pass. Jag kände mig väldigt pigg och kunde öka vikter. Det går framåt! :)
 
När jag kom hem slängde jag mig i duschen. Och sedan blev det min sedvanliga frukost bestående av havregrynsgröt! Och kaffe. Sedan satte jag fart och började bädda rent i barnens sängar, tvätta, och städa övervåning och nedrevåningen. Skönt och ha det gjort!
Sedan blev det en smarrig lunch!
Framåt eftermiddagen hade mannen bokat in oss på spa. Eller relaxen.
Aromabastu, ångbastu, torrbastu, varmpool med massage. Och även en räksmörgås. (som var enorm!). Jag åt upp det godaste, räkorna och grönsakerna :) Smörgåsen fick ligga kvar. Men det var så otroligt mycket så det blev faktiskt lite räkor och grönsaker kvar på tallriken. Kände lite pinsamt att lämna men men vad ska jag göra?
Hemgång.
Jag köpte även mig ett nytt mineral puder, då mitt var slut. Äntligen hittade jag bare minerals till ett bra pris! Men när vi anlände i hemmet så slängde jag ihop en smoothie.
Och så var det ju time för allsång på skansen för mig och Nova. :) Hennes idol var ju där! Sean Banan :D
 
Jag kan säga att jag somnade ovaggad igår :)
 
Nehej nu ska jag ta och väcka upp Nova. Dags att försöka få i ordning på rutinerna igen.
 
Ha en bra onsdag!
 
Kram

Måndag den 29/7

Kategori: Allmänt

Imorse klev jag upp kl 05.00. Petade in linserna, hoppade i träningskläderna och svepte en celsius. Sedan blev den en löparrunda på 8,3 km! Och satan vad kvalmigt och svettigt väder det var ute! Jag bara önskade att himlen skulle öppna sig och att det skulle spöregna! Men icke! De enda dropparna jag kände var mina egna svettdroppar! :D
När jag kom hem körde jag armar och lite mage. 
Sedan blev den en dusch och nu har jag ätit havregrynsgröt och 2 finn crisp. Och såklart en kopp kaffe! :)
 
Igår var jag till Nyköping och shoppade lite. Köpte faktiskt 2 st plagg som var ljusa! WOW! Annars är det svart svart svart i min garderob. Jag trivs inte riktigt i färg. Men det kändes ändå ganska bra med neonrosa linnet och ljusgula tröjan.
Neo ville följa med och shoppa så de klart han fick det. Mina barn är enkla att ha med, de tjatar och gnäller inte speciellt mycket måste jag säga. Men Nova ville inte följa med, hon sa bara att det är inte sådär jättekul att gå i klädaffärer. Så hon fick vara hemma med sin pappa.
Larmet gick inne på affären bredvid och Neo blev lite förskräckt som han själv sa. Är det tjuvar här mamma? Varför ska det låta så? Kommer polisen och fångar tjuvarna? :)
 
Självklart kunde jag inte låta bli och handla lite plagg till barnen. Det var mycket rea överallt! :D
Nova var lycklig över sin jumpsuit. :) Hon har t.o.m sovit i den i natt :D Haha!
 
Nehej nu ska jag mysa med min trollungar!
 
Ha en bra dag!
 
Kram på er!
 
 

Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag..

Kategori: Allmänt

I Torsdags morse (06) stack jag till gymmet..
Hem och sola innan man skulle börja jobba kl 13..
 
Fredag jobbade jag hela dagen. Svettigt som attan! De boende led verkligen av värmen då..Avslagna och allmänt irriterade. När jag kom hem sträckte jag ut mig en halvtimme på sängen.
Sedan gick jag en pw hela 8,3 km blev det.
Hem och äta tacos *urrk* jag är inget fan av tacos!  Blev en relativt lugn fredag. Somnade skapligt.
 
Igår var jag på gymmet kl 06. Mötte upp Malin där. :)
 
Efter gymmet blev det pw med Sandra på 7,5 km. Sedan hem och äta frukost ute på balkongen
och steka sig i solen lite.
Tog mig även ett dopp i sjön :) Svalkande och skönt!
 
På eftermiddagen kom mamma och bror på besök och vi käkade även middag tillsammans. "Latmat" Vi kikade på sommarkrysset.
 
Idag har jag tagit mig en välförtjänt sovmorgon. Klev upp klockan 09! (ska erkänna att jag var uppe vid 06 också men gick och la mig igen och lyckades somna om). Har ätit en smarrig frukost!
Ska åka till nyköping idag och shoppa lite tänkte jag. :)
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 
Kram på er!
 
 

Lördag, Söndag, Måndag och Tisdag...

Kategori: Allmänt

I Lördags eftermiddag var det dags för sommarfest. Kommer nog troligtvis bli en liten tradition av det hela. Vi blev hela 22 st trots att det var många av släkten som var bortresta. Men det gick bra ändå! Vi började med frågesport och sedan tändes grillarna och det var dags att äta. Alla hade med sig det dem ville äta, smidigt och skönt och slippa oroa sig för om maten ska räcka till alla. Det skrattades, skojades och var riktigt trevlig stämning. Sedan fortsatte lekarna.
"hitta sko leken"
"stå på ett ben"
"armar ut och streck"
"suga ärtor"
"kasta boll i hink"
"vattenlek"
"skjuta gelehallon"
"gissa artisten"
m.fl.
Mitt lag vann :D
Vi hade ju såklart delat upp varje respektive så att man inte hamnade i samma lag :) Mycket roligare på så vis ;)
Det blev även lite fika mellan lekarna. :D Och barnen blev lite halv otåliga när vi fikade för det var ju så kul och leka :)
 
På söndagen var vi ute på tomten på förmiddag och donade. Sedan åkte jag och barnen till mosters familjs stuga för att överraska min ena moster som fyllt 50 år! Träffade även min kusin och hans tjej som var och hälsa på. De skulle åka hemåt mot Göteborg så det var kul att träffa dem innan. Har inte träffat dem sen mamma hade sin 50 årsfest :O Alltså för 2 år sedan. De är ett bra tag sen! Min moster blev glatt överraskad över att bli firad. Vi åt mat ute i trädgården och moster berättade om resan till Skottland som de precis kommit hem ifrån. Hon firade sin 50 årsdag där med sina två barn + respektive och barnbarn. Måste varit hur mysigt som helst!
Neo fick åka med en sväng på min kusins fyrhjuling. Han var så stolt! :)
 
I måndags var det dags att ta sig till jobbet igen. Det var inte mycket förändringar vill jag lova. Det var precis som när jag lämnade stället för 4 v sedan :D Kortpass 
 
Tisdag, ja vad gjorde jag igår? Inte mycket, klev upp tidigt och åkte till gymmet. Var där strax efter 06. Malin kom även hon, trevligt med sällskap på gymmet. :) 30 min pw i motlut 3-10 (varierade). Sedan var det triceps,biceps,axlar,rygg,bröst och mage.
 
Och avslutade med 30 min intervall löpning. Motlut 2-8 (variation) Hastighet 9,5-12 (variation). När jag kom hem blev det frulle
och sen ut på tomten och fixa lite. Bl.a sätta dit väggarna på växthuset, ta bort drivbänkar i landet och gräva lite. Tyvärr var ena drivbänken rutten och det hade bildats ett riktigt härligt myrbo där i. Så den blir det till och kasta. Stod och funderade hur jag vill ha det i mitt grönsaksland. Måste inhandla lite nytt, vill ha en hallonbuske, amerikanska blåbär och rabarber där också. I år så har jag inte satt så mycket i drivbänkarna.Har bara haft potäter :D Och så är det ju jordgubbsplantor i den ena. Och ogräs i de andra. Haha! Men nu när vi har växthus kan man ju ha lite annat där inne, som man inte vill ska bli "förgiftade" av kattpiss och kattskit! Men så är det ju att bo på "landet" :D Framåt kvällningen gick jag och Sandra en pw på 8,2 km.
Riktigt skönt! Det var ju inte direkt varmt igår och verkar inte bli så varmt idag heller :(
Framåt kvällningen så var det Allsång på skansen. Nova och jag är trogna fans ;) Och hon tjatar om att vi ska åka dit :D Och nästa vecka kommer ju hennes idol Sean Banan. :D Vi får se hur vi gör! Igår såg vi även min kusin på tv. Hon var där för att sitta och dregla över Måns :D haha! Men jag tvivlar inte en sekund över att hon gillar Robin också :D
 
Idag är det ju som sagt muligt (som Nova säger). Tror att det blir trädgårdsarbete. Jag är sugen på att såga ned hasseln och lönnen så vi kan se sjön igen. Skulle vara väldigt trevligt! 
Nähej nu vill Neo ha min uppmärksamhet! Vi ska spela apspelet!
 
 
Hoppas ni får en trevlig onsdag!
 
Kram

Om huvudet är dumihuvudet så får fanimej kroppen lida..

Kategori: Allmänt

Precis så är det!
I tisdags så blev jag ju totalt mördad i kroppen av PT:n. När jag kom hem så bar jag in ved och staplade den i vedboden.
I onsdags morse så sprang jag en morgonrunda på 8,2 km, med träningsvärk från helvetet. Och jag kan säga att den sitter fortfarande kvar. Helt sinnessjukt!
I torsdags fick det faktiskt bli vila för min del. Jag låg och fläskade i solen. HELA dagen!
 
Riktigt skön dag på så vis.
 
Igår fredag åkte jag till gymmet för att köra igenom överkroppen. Benen måste få vila. Eller höger benet som är värre än värst måste få vila. Jag kan knappt gå nedför eftersom benet knappt orkar hålla upp mig då :D
Imorse fick jag gå min springrunda på 8,2 km. (rena döden att promenera).
 
Vi backar bandet lite..Tillbaka till tisdagen och mördarpasset. Började med att jag skulle köra rodd som uppvärmning i fem minuter. Sedan körde vi 5 minuters "metoden". 100 st armhävningar på 5 minuter, 150 st squats på 5 minuter eller han sa att det var en som slagit rekord på 140 st på 5 minuter dagen innan och jag är en riktig tävlingsmänniska i vissa fall. Så jag tänkte att det ska jag bannemej slå. Och det gjorde jag. Men det får jag sota för nu ;) Men men lite träningsvärk har man ju inte dött av. ;) Det som grämer mig är att jag inte kan ta mina springturer. :/ Men snart så :D Det blev en heldel andra övningar också. PT:n berömde mig över min vilja av stål! Han sa att den kommer jag komma långt med! :D
Den har blivit använd flitigt..
 
Idag är det sommar fest här hemma, släkten kommer och vi ska grilla och ha tio kamp, kubb, trädgårdsbowling, frågesport m.m. Ska bli riktigt kul! Efter min promenad gjorde jag en chokladmoussetårta som ska severas med grädde och skivade jordgubbar. Men till mig blir det kvarg med jordgubbar. Gött!
 
Nähej dags och sätta fart och städa av lite här hemma innan folket kommer!
 
Ha en underbar Lördag!
 
Kram på er!

Tiden bara går.....Strandpremiären gjord..

Kategori: Allmänt

Länge sen jag uppdaterade..Jag vet, men jag tror dock inte att många saknat att läsa här heller så, och jag skriver ju för min skull.. :) 
 
 
Igår eftermiddag packade vi ihop oss och åkte till stranden. Egentligen behöver vi inte åka iväg till stranden, då vi har en egen badplats här hemma. Men barnen behöver få träffa lite andra barn. Leka av sig på lekparken alldeles intill stranden. Så nu är atrandpremiären gjord! OBS! Strandpremiären!  Jag är fortfarande inte bekväm i att visa mig offentligt i badkläder i mitt fall i bikini. Jag mår dåligt över min lösa, slappa hud på magen. Och neej, det hjälper inte att träna bort det! Jag tränar i stort sett varje dag, och inte ett jota händer med skinnet på magen. Men till hösten ska det väck! Så bli riktigt skönt! Jaja, nu var det ju inte det jag skulle skriva om. :D
 
 
Barnen och pappan badade, vi byggde sandslott, spelade fotboll och lekte i lekparken. 3 timmar spenderade vi på stranden. :)
Barnen var supernöjda och glada.
 
 
Innan vi åkte till stranden så gjorde vi lite "måsten" som vanligt på ens semester ;) 
 
På morgonkvisten vaknade jag och beslutade att ta mig en springtur.
 
Satan i gatan det var galet tungt efter ett super skönt PT pass dagen innan. Mina ben kändes som stockar vill jag lova. Men jag lyckade på något sätt ta mig runt. 8,2 km blev det 51 min och hemkommen mer död än levande körde jag armar.
 
 
Men visst är det skönt att svettas?! Då vet man att man gjort ett jäkligt bra jobb :)
 
Frukost ute på balkongen och lite morgonmys blev det innan vi gick ut för att slå ned plintar till växthuset. Vi vill ju inte ha ett flygande växthus när stormen sätter igång på höstkanten. Jag solade emellan varven. Vi hade en superbra onsdag!
 
I tisdags så klipptes gräset innan jag åkte till gymmet. Blev totalt mördad i varenda muskel. :D Gick därifrån med skakiga ben och armar. :) När jag kom hem trodde jag att jag kunde hoppa in i duschen och slänga mig i solen..Men icke..Det var bara att hugga i och bära in ved och stapla skiten i vedboden. Eller tvungen var jag väl inte men mitt samvete sa åt mig att hjälpa till :)
 
 
Barnen hade urkul! Som jag skrev har vi ju grävt upp gräsmattan lite, då vi ska ha ett växthus där. Nova hade lekt med vattenkanonen och blött upp platsen rejält. Lera, jord och sand i en enda välling...
 
 
Smutsiga barn är glada barn?! ;)
 
 
Det hela slutade med att Neo i stort sett badade där i :D
 
Bara att duscha av dem i trädgårdsslangen och sedan vidare in i duschen! :D Men kul hade dem och det unnar jag dem. Ibland måste man släppa sitt kontrollbehov och bara låta dem freaka loss ;P Jag började ju förstås oroa mig för hur jag skulle få bort skiten från Neos vita t-shirt...Men så sköt jag de tankarna och sidan och tänkte What The F*ck! Släpp det! Låt ungarna ha kul! Jag kan köpa honom en ny vit t-shirt :D
 
Det som är lite jobbigt just nu är att jag inte riktigt hinner med alla måsten och alla skulle vilja åka/göra saker.
* Jag hade tänkt att jag skulle hinna med att åka till Borås för att hälsa på min älskade vän Carro.
* Jag hade tänkt att jag skulle ha haft en liten tjej grillkväll här hemma.
* Jag tänkte jag skulle hunnit med och åka hälsa på Ida. m.fl.
Veckorna går rasande fort och dessa 4 semester veckor har snart gått förbi. *hua*
Jag börjar jobba igen på måndag. Men som sagt, jag jobbar bara 3 dgr mån, tors,fre. Sedan är jag och barnen lediga i 2 v till. Och då har pappan börjat jobba. Efter det börjar allvaret och rutinerna ska på plats. Nova börjar förskoleklass och Neo går en trappa upp till Nord. Man börjar få stora barn. :O Jag säger det igen! Vart tar tiden vägen?!?! Ibland önskar man att dygnet hade 48 timmar. Jag vill hinna med alla måsten och allt jag skulle vilja göra. Men jag måste tyvärr sätta alla måsten i första rutan för när ska jag annars hinna med det? Semestern är inte bara semester utan då vankas det hemma arbeten. Saker som man inte hinner med i vanliga fall. Målning av hus ut/in vändigt, få ordning på tomten, såga ned gamla ruttna träd, rensa ogräs, klippa gräs m.m. Det är så att ha hus! Man kan tyvärr inte släppa och bara göra saker som är kul. :/ 
 
Nehej det här inlägget blev långt..Och jag skulle kunna skriva mkt mer..
 
Men nu har jag massa måsten över mig...
Ha det gott!
 
Kram på er!