carolinenågrakgmindre.blogg.se

Här kommer ni att få följa min vardag efter en GBP OP som förändrade mitt liv till det bättre. Lever med 2 "små" trollungar och en "lurvig" man som alla 3 ligger mig varmt och hjärtat!

En seg vecka..ÄNTLIGEN Fredag!

Kategori: Allmänt

Mest jobb och träning denna veckan..Även ett underbart besök hos frissan. Men även ett PT pass som sög ut allt i min stackars kropp ;) Men satan vad skönt det var..Var verkligen som en kokt spagetti när jag klev ut från gymmet. :D Och jag trodde jag skulle ha sinnessjuk träningsvärk efter bänkpress, dips, chins m.m. men konstigt nog var det inte alls farligt utan var mer trött i musklerna. 
 
Att ÄNTLIGEN få komma till Camilla och få fixa sitt hår var mycket efterlängtat! Och jag är GALET nöjd! Hon blekte mitt hår och klippte mig och jag var glad som fasen när jag gick därifrån som vanligt! Hon är bara för bra! Hon vet hur jag vill ha det och uppfyller mina önskemål!
Påväg till frissan..
Anlänt till jobbet efter frissabesöket..
 
Imorgon kommer Familjen Bäck/Larsson hit och käkar lite gott och vi tar väl några parti UNO kan jag tänka mig :D
 
Idag blir det upp och storhandla...Yey!
 
Ha det!
Kram

Monday..bloody monday..

Kategori: Allmänt

Helgen gick förbi i en rasande fart..
En snabb tillbakablick på veckan..
I Måndags och Tisdags var jag och barnen lediga..Eller barnen blev ju inte lediga på tisdagen i och med att de påbörjade sin inskolning, Nova nere vi skolan och Neo på övre plan inne på förskolan.
Båda barnen längtar till hösten..
I Tisdags så lämnade jag barnen på förskolan vid kvart i nio..Jag åkte till gymmet och körde intervallpass på löpbandet och armar/axlar/bröst och mage. Till dagis och hämta barnen. 
 
På Onsdagen blev det lämning samma tid och sedan gymmet igen för intervaller och denna gång köra ben/rumpa + mage. Sedan kvällsjobb och APT.
 
I Torsdags var det jobba och sedan hem och hämta barnen hos sin farmor och farfar, hem och laga mat, natta och sova. älsk åkte på kryssning (konferens) med sitt jobb.
 
I Fredags blev det väckning tidigt eftersom jag började kl 7. Hämtning på dagis och sedan åkte vi till mormor och morfar.
Där blev vi bjudna på tacos. Åkte hemåt vid 19 tiden och då hade älsk nästan precis kommit hem från kryssningen. Vi kikade på let´s dance och sedan slocknade jag som en gris ;)
 
I Lördags morse var jag på gymmet kvart i sju. Intervaller och armar/axlar/bröst och mage.
Hem och åt frukost, sen kom huvudvärken som ett brev på posten.
Låg i sängen mest hela dagen. Färgade ögonbryn och gjorde ansiktsmask för kvällens 30 års firande.
Men jag pallade inte att åka. Så jag fick ställa in och boka in en egen date med Viola. På kvällen blev det "latmat", lördagsgodis och smartare än en femteklassare (jag somnade till prgrammet).
 
Och igår klev jag upp tjugo över sex och var på gymmet kvart i sju. Intervaller och ben/rumpa.
Hem och käka frukost fick morsdagspresent , städa, tvätta, kratta, klippa gräsmattorna. Sen kom regnet :)
 
Igår kväll såg jag ett program på TLC om en kvinna som var modell, var gravid och var livrädd för att föda barn. Hon ville inte föda naturligt! Utan valde att göra kejsarsnitt. (hon hade även placenta i vägen, så hon var glad att det blev kejsarsnitt). Nu kommer moraltanten (läs; bitterfittan) i mig fram. Som första gångs föderska, majgaad ni vet inte vad ni ger er in i genom att välja kejsarsnitt före vaginal födsel. Visst jag kan förstå att man är rädd för smärtan, ja det gör djävulskt ont att föda barn! MEN, det är tamefaan det bästa jag gjort i hela mitt liv att föda vaginalt! Smärtan försvinner i ett nafs när bebisen är ute! Och jag hade ont i murvan efteråt, jag fick en bristning (åderbrock) i ena blygdläppen. Så jag gick som om jag skitit på mig och hade isbindor mellan benen. MEN! Det var det värt! Med andra barnet såg jag verkligen fram emot att få föda igen! Det var det jag såg fram emot, ja och få se bebis också förstås! MEN, jag blev snuvad på kuppen, jag blev tvungen att göra kejsarsnitt. Bebis låg i säte och på tvären. Jag var inte rädd för själva snittet. Allt gick bra! Tills ryggmärgsbedövningen släppte och man skulle kliva ur sängen! Fy faaan! Det är den värsta upplevelsen i smärtväg jag varit med om. Jag föder hellre 100 ungar än och går igenom ett snitt igen! Jag blev "handikappad" och deprimerad på kuppen. Jag kunde inte klä på mig själv nedtill och fick absolut inte lyfta något mer än bebisen. Jag med mitt kontrollbehov blev galen! Amningen fungerade inte, läkaren skrek att jag svalt mitt barn för att han inte gick upp i vikt, jag grinade för jag var en sån dålig mamma som inte kunde amma, hjälpa till hemma, jag kände mig helt enkelt oduglig! Jag fick infektion och hög feber efter några dagar i snittet. En varbildning precis ovanför snittet. Penicillin i 10 dgr. När jag började bli bättre i snittet kom tankarna på att jag såg förjävlig ut! Fet och ful..Jag hade ju fått höra det under graviditeten att jag var så kraftigt överviktig att det var farligt för min hälsa. Men jag hade hur bra värden och blodtryck som helst. Hade inte ont i ryggen eller knäna.Jaja, nog om det. Tjejen i programmet ångrade sig efteråt att hon gjort snitt, nästa gång skulle hon föda vanligt! :) Även om hon var rädd att bli förstörd där nere.
 
Jag vill inte med detta säga att man SKA föda vaginalt, utan jag menar att jag skulle ALDRIG i hela mitt liv välja att bli snittad.
 
Och ja, jag vet att ni nu tänker att jag blivit beviljad bukplastik och att det om något kommer att göra förjävla ont! Men det är ju något jag valt att gå igenom och jag kommer säkert att ångra mig dagarna efter och undra hur i helvete jag kunde utsätta mig för den smärtan. Men jag måste tänka att det är för framtiden. ;P För det är ju inte så att jag kan krysta bort min överflödiga hud på magen, hade det varit så enkelt så hade jag gjort det helst igår.. ;)
 
Tack för mig!
 
Kram

Dags igen...

Kategori: Allmänt

Hua! Idag var det dags igen för den nyttiga shotten..
 
Jag ryser verkligen i heeela kroppen när jag tar den..Men som sagt om den gör nytta så är jag glad! :D
 
Inatt kom Neo ner och la sig emellan oss, är faktiskt lite stel i kroppen då han tog upp hela sängen genom att ligga rakt över sängen åt fel ledd. Men men, vad gör man inte för sina barn ;) 
 
Jag har hunnit få i mig min sedvanliga frukost som består av ½ portion havregrynsgröt, 3 tsk lingonsyltoch lite mjölk. Inget kaffe idag, ska till gymmet och köra intervallpass på löpbandet. Så det får bli kaffe efter. Ikväll är det dags att ta sig till jobbet igen. APT först sen jobba. Imorgon blir jag solokvist med barnen. Gubben ska på kryssning med jobbet. Tors-fre. 
 
Igår SLAPP jag diska för hand! Vilken underbar känsla att få ställa in disken i diskmaskinen och trycka på startknappen! Yey! :) Nu slipper man bli snustorr om händer efter allt blaskande i diskvattnet! Yehaa! ;)
 
Igår blev det kycklinggryta till middag..Mmm!
Så jäkla gott! Och dessutom har jag en liten matlåda till idag ;)
 
Nähe, dags och ta på sig träningskläderna, peta i linserna, borsta tänder, packa väskor, väcka Nova, serva med frukost till barnen, klä dem, borsta deras tänder m.m.
 
Ha en bra dag!
 
Kram på er!

Namnsdag...

Kategori: Allmänt

Javisst hörrni, jag hade namnsdag igår! ;) Den firade jag med att gå till tandläkaren och bli x-antal hundralappar fattigare. Hade tappat min enda lagning så de var dem tvugna att fixa. Annars hade jag inga hål och det tackar vi för ;) Efter tandläkaren mötte jag upp barnens farmor och barnen i lekparken. Vi var kvar en stund, solen värmde på bra igår. Sedan traskade vi vidare mot affären och handlade glass till dem. Och vidare till vagnhärads enda klädaffär. :D Hulo "det är inte hö i alla lador" jag skulle handla ett par sandaler till Neo. Blev ett par pax dojjor. När vi kliver ut från Hulo möter jag ett bekant ansikte hon kom med sin kille och deras relativt nybakade bebis :) Och när hennes kille kliver in så säger Neo - WOW, vilken cool kille! Nicklas brister ut i skratt och Maria med :) Ungar är bra spontana och säger vad de tycker. De är skönt tycker jag! ;)
 
När vi kom hem var det att sätta fart med middagen. Och sedan hade jag och Nova disco medan killarna klippte gräset. Jag slet fram alla mina gamla singlar och Nova skrattade så tårarna rann åt vissa låtar. :D
 
Hon tyckte mest att dåtidens musik var skrattretande. :) Hon tycker Sean Banan är bättre. :D
 
Idag har barnen haft inskolning på varsitt håll. Nova i förskolan och Neo på storbarnsavdelningen. Imorgon och på torsdag fortsätter inskolningen för båda två. 
 
Igår fick vi våra Aloe Vera produkter. Och imorse tog jag första hutten med Aloe Vera dryck och fy f*n det var ingenting att hurra för..Men man blir väl van?!
Och någon nytta gör den väl? Förhoppningsvis :D
 
 
Efter lämningen imorse stack jag till gymmet och körde loss. Skönt som tusan. Jonte hängde på vi körde armar/axlar idag, men jag körde lite mage med. Funderar på att åka till gymmet efter lämningen imorgon med, blir nog kondition bara då. Tror jag? Om jag inte springer milen ute istället, betydligt skönare än att hanka sig fram 1 mil på löpbandet. Men får väl se vad det är för väder! Ska ju vara regn resten av veckan sägs det? Idag är de bra svettigt ute, behöver åska lite faktiskt. 
 
Plockat upp rena kläder, hade 4 kassar med ren tvätt. Jag passade även på att rensa garderoben på kläder som är för stora och kläder som jag aldrig använder. Man är expert på att lägga in det igen "den här kan jag ha hemma" "den här kan jag ha när jag påtar i trädgården" "den här kan jag ha när jag målar" känner ni igen det? Har man på sig det man stoppat undan när man gör dessa saker? Nää! Inte jag iallafall. :)
 
Nehej nu blire bara en massa trist läsning!
 
Förresten igår kom vår nya diskmaskin! Blev lite full i skratt, hade skrivit på lite slarvigt och så ska jag även skriva under i en manick som han hade med sig, där ser jag att han skrivit att jag var född 88..Tackarrr! ;) Då måste man ju se lite ung ut eller?? ;P
 
Kram

Sådärja...

Kategori: Allmänt

Ja, då var denna jobbhelg över för denna gång..Fast jag har bara en helg kvar innan semester, dock en långhelg MEN sedan är jag ledig 11 helger i rad! LYX! Helgen har gått bra! Men idag känner jag mig trött, min käre son väckte mig och sin pappa kl 5.00 imorse! Majgaad! Jaja, kaffe och celcius idag :D Har precis ätit min halvportion med gröt! Som jag längtat efter den! :) Igår bakade jag en vit kladdkaka på jobbet till fikat
 
De boende var väldigt nöjda!! :) Jag tror t.o.m Nina och Jossan njöt när de åt den. Efter jobbet åkte jag till gymmet och svettades..Och ta mig på orden när jag säger svettades..Hua! Jag körde slut på mig själv! Intervallpass på löpbandet! Och ben/rumpa/magpass..*pjuh*
Var hemma vid tio, hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning för att sova. Men jag glodde på sista perioden av hockeyn. Sen somnade jag som en klubbad säl!
 
Idag är det dags för tandläkaren! Yey! Kul utgift! ;P Men jag ser det som ett måste att undersöka sig iaf 1 ggn om året. Jag har haft turen att ha haft få hål, så det är ju skönt! Sen kommer vår nya diskmaskin idag! Tjohoo!! Förhoppningsvis får vi den inkopplad under veckan så jag slipper stå och handdiska! :D Nu har jag gjort det i några veckor och kände till slut att det får vara nog! :D Så då beställde jag en ny diskmaskin! Hehe!
 
Annars händer det väl inte så mkt idag! Ska nog slänga mig på sängen en stund till nu! Ögonen går i kors..
 
Ha det gott!

16 maj 2013

Kategori: Vikt/Hälsa

Igår var det faktiskt det första träningspasset denna veckan. Eftersom jag gjorde illa knät i söndags efter lite fotbollsspelande med familjen så blev jag tvingad att vila. Tur man har en handyman här hemma som har kunnat hjälpa mig med mitt knä så att det blev bra mycket snabbt. Visst känns det lite stelt emellanåt men det är ingen fara. Passet igår gick bra. Intervaller på löpbandet med maxlut på 8 och maxhastighet 12. Jag svettades på riktigt bra. Efter 30 minuters intervaller så var det dags för armar och mage. Ville inte köra benpass p.g.a knät och att det redan fått belastning på bandet. Men det gick riktigt bra och idag har jag spagettiarmar. ;)
 
Efter mitt pass var det dags att hämta barn på dagis och sedan hem och förbereda middag. Eftersom vi skulle på teater på dagis. Kvällens middag bestod av lasagne och sallad. När middagen var klar. Gick jag och Neo ut och lekte på tomten. Nova var kvar på dagis eftersom hon skulle spela teater. Hon ville ABSOLUT inte med hem när jag hämtade Neo!
Jag blev riktigt imponerad av Nova vid kvällens föreställning! Hon ställde sig på scenen och presenterade kvällens teater.
Hon hade även spelat ekorre på förmiddagens föreställning! Men eftersom jag promt inte fick komma och titta på då så missade vi det. Men som tur är var det några föräldrar där som filmade! :) Så jag ska få det mailat till mig och det ska bli kul att se.
 
Idag ska jag skjutsa barnen till dagis vid tio tiden sedan blir det en pw milen runt. :) Ska bli skönt!
 
Ikväll är det dags för jobb. Och vi ska ha grillkväll på jobbet. Sen är det jobb hela helgen!
 
Ha en toppen helg!
 
 

14 maj

Kategori: Allmänt

Igår var det dags för konsultation på ks. Var galet nervös! Och dessutom fastnade vi i köerna på vägen upp! Och jag kan inte låta bli att bli förundrad över människor som sitter i köerna. Peta i näsan är en ganska vanlig syn när man sitter i köerna. Men att peta i näsan, dricka kaffe, prata i telefon, röka och köa samtidigt. Helt galet! Är man med i vad som händer runt i kring då?
 
Vi satt ca 45 min i köerna. Satt och tänkte på alla som sitter i dessa köer VARJE dag! Fy fasen! Hur orkar dem? Jag skulle nog på hjärtinfarkt efter en veckas köande! Usch! Men väl framme på ks så kom nerverna ännu mer! Men de släppte ganska snabbt när jag kom in till dr. Maria. Hon var proffsig! Och jag är sååå jäkla glad! Jag blev godkänd till att göra bukplastik. Så nu återstår det att få en tid. :) Kommer att bli till hösten då jag hade önskemål om det. Då jag vill springa mina lopp. :)
 
Jag har valt att inte lägga upp några före bilder just nu. Då jag inte mår så bra i att visa min mage. Kan hända att det kommer i framtiden. Men de får vi se.
 

Ugly truth..

Kategori: Allmänt

Idag är jag riktigt trött, somnade alldeles för sent. Men jag kunde inte slita mig från filmen som gick igår. På trean, The Ugly Truth..Bitvis skrattade jag så tårarna rann. Haha! Rolig och romantisk! Och inte nog med att snyggingen var med! Mmm, yammi Gerard Butler! 
Han är bra het! ;)
 
Idag tänker jag inte göra så mycket om jag ska vara riktigt ärlig ;) Idag ska det var en riktig söndag! Vila, slappa, äta...Haha!
 
Ha en mysig söndag!

Imorgon..

Kategori: Allmänt

Då vet jag någon som troligtvis kommer ha träningsvärk....
MEEEEE....
Först 1 mil löpning
Styrketräning
Promenad till lekparken med medtagen picknick
Fotbollsmatch,tjejerna mot killarna ;) Tjejerna vann såklart ;)
 
Krattning av nedre delen av tomten
Sen springa med Nova som håller på och lär sig och cykla på sin stora cykel..(Hoppas att hennes rädsla för att ramla släpper) Hon kan cykla för jag släpper "stången" och hon cyklar en bra bit utan att vingla till..Men hon är så försiktig och är rädd för att göra sig illa.
 
Ikväll blir det taco rester från igår..
Jag ska nog unna mig ett glas vin..(tror jag) brukar bli så att jag inte tar det..Men fundera på att ta ett glas kan man ju alltid göra ;)
Nova vill att vi ska se smartare än en femteklassare, så det får det nog bli.
 
Nu badar Neo och pappan. Och jag ska försöka få in Nova i duschen också.
 
Kram på er!

Uppe innan tuppen..

Kategori: Allmänt

Imorse var jag upp innan tuppen..Jag vaknade strax innan halv sex, tog på mig träningskläderna, petade i linserna, tog min träningsväska och celcius och åkte till gymmet. En timmes intervall löpning på bandet, armar/axlar/bröst/mag pass. Sedan lite rodd, samt stretcha! Viktigt enligt mig! Inte lika viktigt för andra.
 
Efter gymmet blev det den sedvanliga frukosten. ½ portion havregrynsgröt. Men även 1 kokt ägg skivat på en crisp rye. ½ glas apelsin juice. Kaffet tog jag nu istället, en mellis på en kopp kaffe och en banan :) kände att huvudvärken är på gång. :S
 
Idag är det lite tvättdag. Jag hade tänkt hänga ut tvätten, men vågar inte riktigt ta den risken då det kommer mörka moln emellanåt. Gubben håller på för fullt i barnens blivande rum. Man börjar verkligen se hur det kommer bli. Så kul! Och då kanske vi kan flytta upp våra sängar upp på övervåningen igen. Vore väldigt skönt! Men man har ju blivit bortskämd med en stor tv vid sängen ;) Men enligt experterna så ska man inte ha tv i sovrummet. Varför kan ni lista ut själva ;P
 
När älsk har bankat klart där uppe så går vi en promenad till lekparken borta vid affären. Funderar på om man kanske skulle steka lite plättar att ta med dit? Vore väl mysigt ;) 
Jag tar nog och sätter lite fart med plättarna..Så får vi se hur vi gör och om vädret tillåter att ta med en picknick.
 
Ha en mysig lördag allesammans!
 
Kram på er!

PT, PT, PT...

Kategori: Allmänt

Imorse vaknade jag klockan åtta..WOW! Länge sen jag sov så länge, en riktig sovmorgon för mig vill jag lova..
 
Igår träffade jag ju som sagt PT efter jobbet. Och jag var förberedd på att jag inte skulle kunna kliva upp ur sängen idag. Men det var faktiskt ingen fara. Jag var svettig när jag gick hem, men jag var inte slut. Jag sa till han innan jag gick att nästa gång får du köra hårdare ;) Han hade inget att klaga på så det var ju bra. Jag fick köra ben/armar/axlar//bröst/mage. Han lyfte upp mig så jag hängde knäveck så fick jag göra situps mot honom. :D 
 
Idag är det fredag och vi är lediga hela familjen. Och det känns skönt! Vi ska åka förbi Hem Ljuva Hem i Järna då de har 50% rea på Blend Jeans och övriga kläder i Blend.
 
Ikväll blir det Let´s Dance och Tacos har barnen bestämt..
 
Helgen i övrigt blir nog lugn och skön!
 
Ha det gött!

Sköna sol!

Kategori: Allmänt

Är det inte bra härligt nu!? 23 grader visade termometern i bilen när jag åkte hem från jobbet efter lunch.
Jag var välklädd när jag åkte hem, svart, svart och åter svart. Jag har inte mycket färger i min garderob! ;)
Jag åkte iallfall till dagis för att hämta upp tösabiten. Det var bara hon som var där, då Neo är sjuk och fick vara hemma med sin pappa. Efter dagis åkte jag och Nova till ICA för att hämta ut paket från AIK. Nova var ivrig över att öppna påsen. Hennes rosa WCT jacka har hon väntat på :) Neo fick en svart jacka. Och även mitt mobilskal kom :) När vi kom hem, satte jag på en maskin tvätt och plockade fram mina pelagoner från förra året? Undra om de har överlevt :D Jag tog upp dem och ställde ut dem på balkongen och vattnade på dem. Vi får se om de tar sig :O Hoppas att supernova tar sig iaf :) Sedan landade jag i sängen en stund innan det var dags att tillaga ost/skinksallad. Jag påbörjade salladen och sedan fick mannen ta över då jag bestämt mig för att ta en löprunda. 8,2 km fick det bli, skönt men riktigt svettigt när det var så varmt. Nu blir det nog att springa tidiga morgnar eller sena kvällar om värmen fortsätter. Fast det är faktiskt rätt så skönt och få svettas som en gris ;) Imorgon kommer jag bli dödad på gymmet ;) Jag ska träffa en pt som kommer mörda mina muskler. Jag har gått ett pass för honom när jag precis hade påbörjat min resa efter gbp operationen. När jag då träffade honom hade jag gått ned 43 kg och nu ligger ju viktnedgången på 68-69 kg. Så det är en viss skillnad.
Tänk på mig imorgon vid tvåtiden. ;)
Ikväll är det jobb igen. Nova ska till dagis och jag blir hemma med Neo tills jag ska åka och jobba.
Då tar svärmor hand om barnen.
Jag har hunnit hänga upp tvätten och äta 1 knäckemacka med ägg och ½ portion med havgrynsgröt och nu sitter jag och smuttar på mitt kaffe.
 
Idag vill jag passa på att gratulera en av mina äldsta och närmsta vänner på 30 årsdagen! STORT GRATTIS GULLET! Snart ska vi fira dig med pompa och ståt ;) Hoppas du får en UNDERBAR dag! Och hoppas springturen till jobbet gick bra ;) <3
 

Måndag..

Kategori: Allmänt

Ja, då var det måndag igen. Och det är dags att jobba igen. Har kvällen ikväll. Så jag ska på utvecklingssamtal/avslutningssamtal med Novas fröken. Efter det ska jag till gymmet, arm/axlar/bröst och mage, även kondition såklart ;) Igår var det städdag, tvättdag. Och även barnens mormor/morfar var här och hälsade på en stund. Barnen var glada att de kom. Sedan var det verkligen en vilodag. Gjorde ingenting efter städ och tvätt. Det var verkligen skönt att bara lata sig.
 
Till middag blev det raclett rester från kvällen innan.
 
Neo har gått och dragit på sig hosta! Han blir galen säger han att basiluskan gjort så att han fått hosta. Igår var han ju kul, -Mamma, jag är en vuxen man. Jag går och klär på mig och sen vill jag ha en kopp kaffe, tack!
 
Han kom ned och hade dragit på sig sin AIK match tröja och sedan skulle han ha sitt kaffe i en liten glöggmugg. :D
 
Nehej jag har inte så mycket att skriva om..
 
Ha en så bra Måndag som möjligt ;)

Gårdagen...

Kategori: Allmänt

Igår hade jag gympass på schemat. Ben+magpass, och kondition förstås. Först blev det intervaller på löpbandet. Max lutning på 9,5. Svettades som en gris efter löpningen. Sedan blev det ben och mage. Benen var alldeles skakiga när jag gick från gymmet! :D När jag gjorde min sedvanliga planka så darrade benen som asplöv. Haha! Men det är skönt! Då vet man att man jobbat bra ;)
När jag kom hem blev det smootie. Men det ser ut som finsk klappgröt. :)
När jag fått i mig smootien så gick jag och Nova ut och träna på och cykla utan stödhjul. Hon är jättefeg, men jag släpper "ledstången" emellanåt och märker att hon kan cykla utan men vågar inte riktigt lita på att hon kan cykla utan.
 
Igår morse så tappade tösabiten sin tredje tand. :) Det fjärde sitter lika löst den. Men hon vill inte att jag ska hjälpa henne att få ut den. ;P
 
När jag kom hem från gymmet igår så var lillkillen inte direkt pigg, jag märkte det på morgonen att det inte riktigt var samma fart på honom som vanligt.
Vi låg och kikade på stcc medan Nova tog med sin pappa på långpromenad. :D Neo var arg för att han inte fick gå på promenad. Men till slut gav han med sig och sa att han inte orkade gå någonstans.
 
På kvällen hade vi mysmiddag, Raclett. Ungarna tycker det är superkul att steka sin egen mat! Ett bra tips till alla småbarnsföräldrar! :)
Vitlöksmarinerade Rotsaker i ugn..
Gjorde även "gucca" till..Mmm..
 
Hoppas ni hade en trevlig kväll <3

Jag blir pissed!!

Kategori: Allmänt

Jag är trött på folk som ska "lägga sig i" i mitt liv! DET ÄR MITT LIV, JAG GÖR VAD JAG VILL NÄR JAG VILL! Uppfattat?!? Vill jag åka iväg 7 dgr i veckan, Träna 2 ggr per dag, Jobba varje dag 24/7 så gör jag det! Mitt liv mina beslut! Jag är trött på och höra...
- Är du sur på mig?
- Men du är ju ALDRIG hemma!
- Men måste du träna så ofta?
- Vad lite du äter!? Orkar du verkligen inte mer?
- Hur mår du egentligen, du är så grinig jämt.
- Du jobbar ju hela tiden!
 
What the f*ck!
Låt mig bara vara och göra vad jag vill och helst slippa kommentarer om det...
 
MY LIFE,
MY CHOICES,
MY MISTAKES,
MY LESSONS,
NOT YOUR BUSINESS!!!!!
 

TACK, det var det jag ville framföra idag...
 

3 maj 2013

Kategori: Allmänt

Igår efter jobbet hade vi AW på stadshotellet med personalen från Kobben. Mycket trevlig kväll! Vi hade inte bokat bord, men när vi kom dit så hörde vi efter om det inte fanns några ledig bord och det gjorde det! :) Skönt det eftersom man inte hade ätit någon middag. Så det blev en liten räksmörgås för 125:- helt sinnessjukt dyrt! Men det var gott och jag frågade innan hur stor den lilla smörgås var då jag vet att jag inte får i mig så mycket! Jag åt halva min lilla räksmörgås. Men jag var glad och nöjd! Jag var chaufför igår, jag kan ha kul utan alkohol och har absolut inga problem med att bjuda på mig själv trots att jag inte fått i mig rusdrycker! :D Rätt plats och rätt människor omkring sig gör stor skillnad! :) Även fast det imorse kändes som jag fått någonannans bakfylla ;) Tung i huvudet, huvudvärk och yrsel. Men det känns lite bättre nu! Ska försöka komma iväg till gymmet för att köra ett benpass idag. 
 
Ha en underbar helg!

Vad är det för dag egentligen??

Kategori: Allmänt

När jag har jobbat helg och sedan är hela familjen ledig för att det är valborg. Igår kändes det som söndag. Fast det bara var onsdag. Det har varit sjukt skönt och varit ledig hela familjen. I tisdags innan jag och Annelie åkte till skärholmen så hjälptes jag och min käresta åt uppe på övervåningen. Vi isolerade och satte upp plyfaskivorna på ena sidan. Igår "pappade" vi och sedan satte vi upp reglar, och snart är det dags för isolering och plyfaskivor. Sedan ska det ju även dit gipskivor, men har varit tvugna att vänta med det då det ska dras el i nedre delen av väggarna. Jaja, jag vet att det är trist att läsa om att man renoverar, men det är så mitt liv ser ut. Äta, träna, jobba, renovera, lämna/hämta på dagis m.m.
 
Igår morse tog jag mig en löparrunda på 8 km efter 3 v vila pga jobbigt allergi som inte velar stabilisera sig och förkylning+halsont. Men satan vad skönt det var, sprang i ett lugnt tempo eftersom jag inte sprungit på länge.
På eftermiddagen så gick Nova och hennes pappa på promenad till affären. Neo och jag tog ett bad, men när vi badat klart letade han efter pappa och Nova. Så vi gick ut och "letade" efter dem på tomten. Men det slutade med att Neo också skulle gå en liten promenad för att leta efter dem. Så det gjorde vi, han traskar på så glatt när man ska ut och gå. Det är annat med Nova, hon är som en trött tonåring ;P Men Neo och jag gick iallafall och mötte dem. Och han blev så glad när vi tillslut möttes på vägen :D
Lillfisen är välklädd, han vägrar släppa sina vinterstövlar trots att jag köpt nya fina gympaskor åt honom. Som han själv var med och valde :D Undra var hans fått sin envishet ifrån?? ;)
 
Idag ska barnen till dagis och jag tänkte åka och träna innan jag börjar jobba. Sedan är det bara morgondagen kvar. Sen är det HELG! Yehaa! :)
 
Ha en underbar Torsdag!