carolinenågrakgmindre.blogg.se

Här kommer ni att få följa min vardag efter en GBP OP som förändrade mitt liv till det bättre. Lever med 2 "små" trollungar och en "lurvig" man som alla 3 ligger mig varmt och hjärtat!

Hejsan på er!

Kategori: Allmänt

Jag har inte riktigt haft tiden att skriva något inlägg..
 
I söndags tog jag upp 4 st stubbar..Svetten lackade..Irritationen bubblade, det rök ur öronen..Ja, jag är envis som en röd gris ibland! :D Tror ni jag fick upp de där förbannade poppel stubbarna?!?!? NÄÄ! SUCK! Så de är kvar än..Men fick upp 4 andra stubbar som var i slänten jag gjorde i ordning i lördags. Vi har haft vildäppelträd där, men de ska bort eftersom de blir så gigantiska! Sedan blev det målning, ogräsrensning m.m.
 
I måndags så var det dags att jobba ikväll. På förmiddagen plockade jag upp alla ikea kassar med ren tvätt. Och plockade iordning kläder för resan. :) Sen var det dags att åka och jobba ett par timmar. 
 
Jobbade kortdag i tisdags..hem och tvätta och dona..
 
Igår morse blev det en löprunda på 8,2 km efter 3 dgrs vila. Knät höll hela vägen och efteråt stretchade jag ordentligt och idag känner jag inte av knät alls! SKÖNT!
 
Efter skollämningen målade jag på planket igen så nu är det välmålat ;) Målade på fönstret som jag har "renoverat". Bäddade rent och tvättade. Efter att jag hämtat barnen fick de bada lite i sjön innan det var dags att laga middag. Blev soppa och pannkaka. Nu är det väldigt tomt i både kyl,frys och skafferi.. :D Men vill inte fylla skåpen eftersom vi åker imorgon. 
 
Idag har vi lämnat Nova på skolan igen och snart ska vi åka ned på 4 årskontroll av Neo. Sedan blir det väl att städa iordning och packa det sista! :)
 
Idag fyller min kusin år!
 
HURRA HURRA HURRA!
 
Ha en TOPPEN dag!!
 
Kram på er!

Fredag, Lördag och Söndag..

Kategori: Allmänt

I fredags så åkte jag och barnen hem till mormor och morfar på eftermiddagen. Barnen var överlyckliga! De hade tjatat hela veckan på att få träffa mommo och moffa. Jag fick mig en löprunda på 8 km med rejäla backintervaller. Svetten dröp om mig när jag kom fram.
 
Mommo hade ju såklart köpt något nytt till barnen att pyssla med. Så vi lagade mat för fulla muggar.
 
Vi käkade middag hemma hos mina föräldrar och sedan blev det hemgång lagom till fångarna på fortet. Men jag tyckte att det hade blivit riktigt trist när de gjort om endel.
 
Igår morse vaknade jag upp och hade en ömhet runt knät som jag inte känt sen jag spelade fotboll med ungarna tidigare i sommar. Jag har slarvat med att stretcha! Och då får jag stå mitt kast! Så igår och idag blir det vila från löpningen. Jag var riktigt trött igår morse för min lilla son väckte mig kl 06. Men jag sov 40 min på förmiddagen. Sedan gick jag ut och klippte gräset, målade, slet bort fiberduken i slänten, ränsade ogräs m.m.
 
Igår var det även en kille förbi hemma hos oss som ska såga ned och toppa träd under kommande vecka. ÄNTLIGEN! Ska den stora granen kapas ned! Man är ju livrädd varje gång de blåser storm att den ska rasa ned i huset. Men nu ska den puts väck! Sedan får man ju se när de där förbannade hantverkarna/målarna kommer och fixar husfasaden! *snark*
 
Idag ska jag måla igen, sen så är tunnan klar. Då är den svart också. Sen då? Rensa ogräs i landet? Försöka få bort de där envisa stubbarna som jag började på för någon vecka sen. Hade elsågen fungerat hade de varit borta för länge sen, för då hade jag gjort skiten själv. Jag vill bara få klart nu! Så det ser skapligt ut på tomten! Resterande husgrund ska ju målas också när snickarn/målarn har varit här. Funderar på att höststäda också, täcka grillen? Man får väl inga möjligheter att grilla någon mer gång? Plocka bort solsängen och utemöblerna?
 
-Mamma, får jag spela byggare bob på din data? Snääälla..
 
Ja, Neo vill spela Byggare Bob och bygga fontäner. :)
 
Hoppas ni får en underbar Söndag!
 
Kram på er!
 
 
 

Veckan som gått..

Kategori: Allmänt

Det är redan fredag..
2 arbetspass kvar..Sedan är det semester!
Cypern here we come!
 
I måndags var det kvällsjobb..
Morgonen startade kl 05.00 med 9,6 km löpning + backintervaller i grusgropen och ett pb! :)
Ingen är lyckligare än jag över det :) sedan var det hem och göra iordning barnen för skola och dagis. När jag kom hem igen blev det målning av husgrunden.
 
Efter målningen åkte jag till gymmet för pass 2..
 
Innan det var dags att åka och jobba åkte jag hem till päronen för lunch och dusch.
 
Den natten sov jag riktigt uselt!
Så tisdagen blev en vilodag..vilodag från träningen..Somnade som en stock på kvällen och vaknade 4.40 på onsdag morgon.
Pigg och glad hoppade jag i träningskläderna och petade i linserna.
9,6 km löpning och back intervaller i grusgropen.
Gymträning innan lunch.
Och kvällsjobb.
 
Igår var det vilodag, efter jobbet blev det bio med bästa Nina! En urmysig film; Hur många kramar finns det i världen?
 
Idag blir det en relativt lugn dag. Lite dammsugning och plocka ur och i diskmaskinen och hänga tvätten. Det är mina "måsten" idag ;) Barnen vill åka till mormor och morfar. Vi får se hur vi gör eftersom de jobbar. Jag skulle vilja ta en runda i vagnhärad också.
 
Jag hoppas ni får en underbar helg!
 
Kram på er!

Fruktansvärt tröttsamt!

Kategori: Allmänt

Började jobba i Onsdags kväll..Vilket var väldigt skönt! Men att "diskutera" övervikt med mig och "klanka" ned på personer som är överviktiga är inget jag tolererar. Vem ger dig rätten att uttrycka dig att alla som är överviktiga mår dåligt, är deprimerade, har dåligt självtroende och självkänsla, har dålig kondition, är lata m.m.?? Att säga att det BARA är att ta tag i sitt liv och ge sig själv en spark i röven och söka hjälpatt det finns hjälp att få om man vill. Ja, det tror jag att alla vet som är överviktiga! Men alla kanske inte vill ha hjälpen just för att de inte mår dåligt av sin övervikt! Alla kanske inte vill vara smala! Är det inte bra att alla har olika ideal? Att det faktiskt finns överviktiga personer som faktiskt tränar för att må bra trots att man inte vill vara smal! 
 
MEN!
Mår man dåligt av sin övervikt så finns det hjälp att få! Att våga ta steget och erkänna för någon annan att man har problem med sin övervikt är fruktansvärt jobbigt! Precis som en alkoholist har svårt att erkänna att man har problem med alkoholen, att en person med anorexi/bullimi har problem med maten, att en knarkare har problem med droger, att en spelmissbrukare spelar bort alla sina pengar..Man ljuger för sig själv! Det gör alla missbrukare! Spelar ingen roll vad man har för missbruk!
 
Hit the rock bottom!
Ja, man måste nå botten för att kunna vända! Det är vad som hände mig! Jag mådde så dåligt i min övervikt att jag en dag sa till mig själv att nu får det fan i mig vara slut på det här! Hade jag inte haft barnen hade jag hoppat framför tåget! Så dåligt mådde jag! Men med en fin fasad utåt så förstod ingen att jag mådde så dåligt som jag gjorde! Jag var alltid glad, sprallig och positiv! Men inombords skrek jag. Tills jag en dag erkände för en dr på vårdcentralen att jag ville ha hjälp med min övervikt. Jag bröt ihop fullständigt! Jag är inte en person som gråter i första taget (har dock blivit känsligare med åren) men då när jag erkände, när jag la alla korten på bordet, när jag blottade mitt inre och sa hur jag mådde och hur jag kände kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Men hon var underbar dr:n som jag kom till. Det här ska vi ordna, vi ska se till att du kommer må bättre! Det enda jag fick fram var Tack!
 
Personer som aldrig haft någon slags av missbruk kan inte veta hur det är, det kan inte veta hur man känner eller hur man mår. Och jag säger inte att ALLA överviktiga mår dåligt för det gör de verkligen inte. Jag tycker inte att man ska döma människor ut efter hur de ser ut. En överviktig person kan vara mycket flitigare, vara mycket gladare, mår mycket bättre än en person som är smal/normalviktig. Jag är trött på att folk dömer överviktiga!
 
Att personen i fråga inte ens vågar gå in i en diskussion med mig angående övervikt tyder bara på att den personen inte kommer någonvart! Personen har inte en susning, inga konkreta bevis på hur man mår/är som överviktig!
 
Tack för mig!
Och tänk dig för innan du yttrar dig angående en persons yttre..
Oavsett kroppsbyggnad, kultur, hudfärg m.m.
 
 

Tjolahopp!

Kategori: Allmänt

Efter löpningen blev det frukost igår. Sedan blev det 2 timmar gräsklippning och kratta på det. Jag och Neo gick runt med skottkärran och fyllde i gropar och jämnade ut. Vi bestämde oss även för att ta oss ann våra stubbar här på tomten.
 
 
Här har vi 2 gamla granar som vuxit samman som jag sågade ned förra hösten.
 

 
Tadaa! 
Kvinnor kan ;)
 
Vi började även att gräva runt 2 st popplar som vi har sågat ned för länge sen :D Men de jäklarna vill aldrig dö ut. Så nu har jag och Neo grävt ned en bit för att ta bort dem. Men deras rotsystem går ned *gaah* Så jag var tvungen att lämna skiten så, och vänta på att mannen fixar mototrsågen och såga den långt ned så jag kan fylla igen hålen igen. 
 
Äntligen kom den efterlängtade katalogen! När den kommer vet man att det inte är långt kvar!
 
 
Åhh vad man längtar till sol och värme! Jag vet, vi har haft en toppen sommar och jag har inte gnällt över solen en sekund! Men nu gnäller jag när det blivit kallare :D Det ska bli underbart att komma iväg och bara koppla av, äta gott, träna, sola, bada...NJUUUTA!
Inte renovera, inte fixa på tomten, inte städa, inte tvätta, inte laga mat m.m. jag om någon kommer njuta!
 
Men idag är det tillbaka till verkligenheten..Barnen börjar fritids och dagis. Jag börjar jobba. Jobbar kväll. Jag tycker faktiskt ärligt talat att det ska bli ganska så skönt att komma tillbaka och jobba nu. Innan jobbet ska jag på "möte" med sportsclub om erbjudandet jag fick att hålla pass. Är ju lite krångligt som sagt i och med att jag jobbar oregelbundna tider och att jag ska opereras i höst. Men ska höra lite vad/när de tänkt sig. Man kanske kan göra en kompromiss. Sedan när jag vet mer kan jag ju prata med min chef :) Får vi se vad hon går med på ;) Så mer info om detta kommer :D
 
Nehej dags att sätta fart och göra sig i ordning?? :D
 
Ha en härligt Onsdag!
 
Kram
 

Måndag..

Kategori: Allmänt

Ja, gårdagen var en skön vilodag! Även om jag var arg som ett bi efter att min kära lilla son knäckte mina Thump hörlurar! Jag blev riktigt jäkla arg! Och ledsen vilken sonen fick se. Barnen ser mig sällan riktigt arg, visst höjer jag rösten när de gör något som är fel, men jag skriker aldrig på dem. Utan säger till med bestämd ton och oftast förklarar man varför saker och ting är fel i det dem gör/har gjort. Men igår kunde jag inte hålla mig från att bli riktigt arg! Saken är den att jag lagt upp mina lurar på en skåp som de endast kan nå sakerna genom att ta en stol. Och det hade lilleman gjort. De har fått låna mina lurar och lyssna på vissa låtar. Men jag har även förklarat för dem att jag är väldigt rädd om dem och att de kostar mycket pengar och blir väldigt ledsen om de har sönder dem. Så de får INTE låna dem utan att fråga! (Men nu har de ju egna mp3 spelare som de kan lyssna på. Just för att jag är så otroligt rädd för att de ska knäcka dem.) Neo började gråta för att han aldrig sett mig så arg och ledsen förut, Nova höll för öronen vilket båda barnen gör om något skriker i deras närhet. De är inte vana vid höga röster. Men nu har han förhoppningsvis lärt sig en läxa! Rör inte mammas saker och framförallt ha inte sönder dem! ;)
 
 
Igår spacklade jag i barnens "rum" men han bara med en hörna innan incidenten.
Men spacklade klart igår kväll. Så nu är det bara att slipa av alla väggar och se om det är någonstans där man fuskat :D
 
Barnen och jag tog en liten utflykt igår. Vi åkte och hälsade på Kattis. Det var riktigt mysigt men jag glömde totalt bort att ta lite foton. Barnen tyckte det var urkul med hunden Mischka, men Neo var lite rädd först. Men släppte efter en stund. Sedan var det bara hem och laga middag. 3 olika rätter. :D Så hemma hos oss kan man välja och vraka :D Haha!
 
Stuvade makaroner och pannbiff till mannen och Neo
 
Blomkålsgratäng, stekt zuccini och pannbiff till mig.
 
Gramhamspannkakor till Nova
 
Jag och min kropp behövde verkligen gårdagens vila. Det märktes imorse när jag var ut imorse på min löprunda med backintervaller.
 
Nehej nu vill sonen spela spel..Hoppas ni får en toppen dag!
 
Kram på er!
 

Helgen..

Kategori: Allmänt

I lördags morse klev jag upp 04.50. (självmant). Glad i hågen! ;)
 
Var på gymmet strax innan halv sex. Hade bra energi och tryck. Åkte hem och duscha och åt frukost.
Lämnade sedan av barnen hos mina föräldrar och åkte vidare mot Trosa för att klippa mig. ÄNTLIGEN! :) Alltid lika nöjd när jag varit hos Camilla!! Hon vet precis hur jag vill ha det! Och mundiarré utan dess like har vi :D
 
Efteråt blev det inhandla födelsedagspresent till Novas dagiskamrat eftersom hon skulle på kalas där på eftermiddagen. Hennes pappa följde med henne dit. Jag åkte till mina föräldrar och stannade där eftersom min kusin som jag inte träffat på ca 2 år var där. Och jag fick mig min livs största chock! HERREGUD! Sist jag träffade honom så var både han och jag rejält överviktiga! Han hade gått ned över 100 kg! Han sken som en sol! Snacka om att han fått sitt liv tillbaka! Han hade dessutom blivit av med sin diabetes! Jag är så sjukt imponerad av honom!
Där kan vi snacka om att han jobbat på bra!!
 
Vi stannade kvar hos mina föräldrar och åt middag tillsammans med dem. Gotteligott! Sedan blev de att åka hem och sussa gott! :D
 
Igår morse 05.30 var jag dock inte lika pigg på gymmet. Var galet trött när jag steg upp 04.50.
Men ett leende kunde jag iaf bjuda på ;)
 
Men när jag kom hem gick jag raka vägen in i duschen och sedan åt jag lite innan jag la mig i sängen igen och somnade som en gris!
Sov till 9! Det är inte vanligt när det gäller mig! Jag är en galet morgonpigg person! :D
 
Var väldigt trött i hela kroppen igår. Bestämde mig snabbt för att det skulle bli vilodag idag! Men jag orkade iaf med att spackla i barnens blivande rum.
Men finns de något som är tråkigare än att spackla?? :D
Men nu är det gjort och jag ska slipa av väggarna och se om det kanske måste spacklas en gång till. Lillfjärten skulle ju förstås hjälpa till och jag ska lyfta upp honom och det smäller till i min vänstra axel. Hade svårt att somna igår kväll för jag hade en obehagskänsla i axeln! De gjorde inte ont hela tiden. Men till slut smorde jag in mig med Aloe Heat och idag känner jag ingenting! Men jag är fortfarande trött i kroppen så jag behöver verkligen vilan idag! Klev upp skapligt imorse! Trött som...jag vet inte vad! Åt min havregrynsgröt och la mig igen och somnade! Vaknade halv nio! Vad händer med mig?! :) Sova sova sova..Hmm! Håller jag på och blii sjuk? :O
 
Nehej nu ska jag upp och spackla, sen får vi se vad dagen har att erbjuda!
 
Kram på er!

Gårdagen=Pissdag

Kategori: Allmänt

Vaknade mer död än levande igår morse. Så sjukt trött och huvudvärken från hell! Bestämde mig ganska snabbt att jag skulle träna på eftermiddagen. Klev upp ur sängen, åt frukost, satte på en maskin med tvätt och började städa. Huvudvärken ville inte ge med sig så efter städningen så la jag mig på sängen och bara kopplade av. Det fick lov att bli en ofrivillig vila igår eftersom huvudvärken fortfarande satt i när mannen kom hem. Jag åt middag, gjorde mig i ordning för nattning och la mig i sängen igen. Låg där jag låg enda tills väckarklockan ringde imorse klockan 05. Då var det bara att kliva upp och ta sig en löprunda + backintervaller. Vaknade utan huvudvärk i morse! Och det är tackvare min älskade man! Tur man har honom, han gav mig behandling igår kväll innan jag somnade gott! Knäckte nacken, tänjde och gjorde kraniosakral terapi på nacken/halsen, skuldrorna och bröstkorgen. Så imorse var jag som en ny människa :D
Innan rundan..
Efter, glad och nöjd..
och svettig ;)
 
Äntligen fredag!
Hela familjen samlad! Blir tacos till barnen och mannen ikväll. Jag vill inte ha det! ;) hittar på något annat till mig :D Vad som händer idag vet jag ej. Imorgon är det äntligen dags och fixa till skallen! :) Ska till min bästa frisör Camilla! Hon vet exakt hur jag vill ha det! Behöver inte säga så mkt. ;) Bara sätter mig i stolen och ser glad ut ;) Vi måste inhandla en present för Nova ska på kalas på lördag eftermiddag hos en förskolekompis. Ska försöka hinna med och spackla på övervåningen i helgen också. Ska ju iaf vara dåligt väder.
 
Hoppas ni får en toppen helg allesammans!
 
Kram på er!
 
 

Att döma folk..

Kategori: Allmänt

Häromkvällen så såg jag ett program som handlade om just utseende på kanal 11 tror jag att det var..De var en person som var oroligt utseendefixerad och kunde inte gå utanför dörren utan sina lösögonfransar och tonvis med smink, håret måste ligga perfekt m.m. det tog henne ca 2 timmar att göra sig själv i ordning på morgonen!!? Och dessutom hade den här kvinnan en dotter. Men hon hade verkligen problem med sitt utseende hon kunde inte tycka om sig själv, för enligt henne själv måste hon fettsuga magen, armarna och låren!? Och då ska tilläggas att hon hade verkligen ingenting att fettsuga! Hon ville förstora sina bröst ännu en gång!? Jag kände när jag låg och tittade på detta program att jag blev riktigt upprörd! Den här kvinnan som arbetade som glamourmodell fick träffa en annan kvinna som föddes med ett stort hemangiom på läppen, som fått operera sig 14 ggr för att se någorlunda "normal" ut! Anledningen till varför jag skriver "normal" är för jag undrar hur ett normalt utseende ser ut?! Som normal är man överviktigt, underviktig, normalviktig, brunett, blondin, sandré, svart eller rödhårig, är man ljushyad, mörkhyad?? 
 
När dessa två kvinnor möts så brister glamourmodellen ut -Åh herreguud! Och håller för munnen!!
Varför kan man inte acceptera varandras olikheter?!!?
 
Min dotter var med när jag tittade på detta program och hon frågade ju såklart direkt varför den ena kvinnan var ful och den andra var vacker? Och jag förklarade för henne att alla människor är vackra på sitt sätt och berättade även att kvinnan i fråga hade fötts med ett hemangiom och att hon fått operera sig många ggr för att få bort det. Men vad är det för fel på den andra tjejen sa hon då? Då berättade jag som det var att hon var väldigt utseendefixerad. Och att hon troligen hade hon fel på sitt självförtroende och sin självkänsla. Jag sa även till min dotter att utseendet är inte det som gör en människa vacker utan det är hur man är på insidan och hur man behandlar andra människor. Min dotter har nämligen kommit in i period då det är mycket viktigt att han fina kläder på sig och ha vackert hår m.m. Och jag vill inte att hon ska bli en person som sitter och speglar sig dygnet runt som tror sig vara bättre/snyggare än alla andra. Jag förklarade för henne att alla människor är vackra på sitt sätt oavsett hur man ser ut.
 
Men av hälsorisker har jag själv förändrat mitt utseende. Jag har gått ned nästan 70 kg. Vilket medför lös hud m.m. Fast jag följt konstens alla regler gällande träning/kost så hänger huden på vissa ställen inte med! Som magen tex. Jag kommer att genomgå en bukplastik under hösten. Men samtidigt så är jag rädd för vad det ger för signaler till mina barn? Men jag gör det ju också för att det kan medföra svamp, eksem m.m. under hudvecken. Och jag ska erkänna att jag helst inte visar min hängande mage. :O Men jag är fortfarande jäkligt nöjd över mina resultat!
Jag mår psykiskt mycket bättre och jag orkar hänga på och leka med mina barn! Det har varit den största anledningen till att jag tog steget att förändra mitt liv! Mina barn! Jag vill kunna finnas med i deras liv många år till!
 
Kram på er!

Lite lagom..

Kategori: Allmänt

Igår var jag på gymmet och träffade pt:n igen..
Idag är man lite lagom mör i kroppen..Skön känsla! :)
Min käre mamma passade barnen medan jag var och svettades på gymmet.
 
Vi var till Trosa en sväng innan jag skulle till gymmet. Vi gick bort till Konsum där mamma skulle handla. Då cyklar det en man förbi oss och ropar Heja AIK! När han ställer sin cykel utanför Konsum så säger Neo -Snygg tröja! Mannen blir glad och säger att det är ordning på dig lille vän då Neo visar sitt AIK märke på sina tofflor :) Sedan gick vi till bokhandeln/leksaksaffären, barnen fick välja en varsin sak som en fick köpa. Och när vi kom hem till mamma igen så stod det presenter till Neo från han gudmor Anneli. Helt oslagbar min när han öppnar! Bara spindelmannen saker! Han var så lycklig ungen! Han frågade vem som kom med paketen och då sa jag att det var hans gudmor Anneli. Sedan satt han och sa att han MÅSTE ringa till gudmor Anneli och tacka för presenterna när vi kom hem. :)
 Tyvärr jobbade gudmor när han ringde. Så han tackade via sms. :)
På kvällningen somnade han gott med sin mp3
 
Jag och Nova satt och ritade/målade i hennes top model dance bok som hon valde på bokhandeln. Det om något är kul tycker min lilla 6 åring. 
 
I måndags vid lunchtid lämnade vi in mini för bromsbyte. Medan de bytte bromsarna var vi på mc donalds och käkade och lekte.
 
Efter det var vi tvungna att åka till vagnhärad för att doppa oss i poolen.
Jag var en fegis.
-Mamma är en badkruka, mamma är en badkruka sa barnen... :)
 
Kram

1 vecka kvar..

Kategori: Allmänt

Då är det bara 1 vecka kvar..
Sedan börjar rutinerna, "allvaret", tillbaka till verkligheten..
Iallafall i 2 veckor (9 arbetsdgr)..
Sedan tar vi flyget mot varmare breddgrader..
Jag tror att både jag och mannen längtar till en riktig semester med avkoppling, alltså inga måste så som städning, matlagning, renovering, tvättning m.m. 1 vecka med sol och bad. Det ska bli underbart!
 
Idag åker vi och lämnar in bilen för andra gången för att byta bromsarna! Vi hade en tid bokad för några veckor sedan, vi kommer in med bilen och vad händer?! Joo, de hade GLÖMT att beställa delarna! J*la puckon! Tur att jag inte var med, jag hade blivit totalt oxtokig..iof blev jag det ändå när mannen berättade vad som hade hänt!
 
Imorse klev jag upp i ottan och tog mig en löprunda på 13 km med backintervaller. Så skönt att ha träningen gjord.
 
Efter duschen blev det smarrig frulle..
Havregrynsgröt med blåbär..
 
Jag har njutit av vädret hela helgen! Legat och lapat sol, passar på när det är fint väder!
 
Igår morse 05.30 möttes jag och Malin upp på gymmet för ett gympass..
 
Efter det var det bara att njuuta av sol och bad :) och skön läsning i skuggan på eftermiddagen..
Framåt kvällningen åt vi middag ute i trädgården..
Tonfisksallad med tillbehör till mig och mannen..
Fiskbullar och ris till lillfjärten..
 
Efter middagen så tog jag och Neo oss en liten gungtur :D
Nya gungan hängdes ju upp och var tvungen att invigas 
 
Mamma, du får ta den "gamla" gungan..
 
Efter gungandet plockade jag och Neo potatis i vårt land..
 
 
Nehej dag och väcka Nova den lilla sömntutan :D
 
Kram på er!